Foto: DELFI
Sestdien notikušajā Bikrama jogas otrās studijas atklāšanā Pārdaugavā pasākuma apmeklētājiem bija iespēja klātienē vērot jogas paraugdemonstrējumus – starp meitenēm, kuras rādīja 26 dažādās asanas, bija arī dziedātāja Aija Andrejeva (attēlā).

Aija ir viena no daudzajām sabiedrībā zināmajām sievietēm, kuras aizrāvušās ar Bikrama jogu - šajā pulciņā ir gan aktrise Agnese Zeltiņa, gan "radiogeiša" Ieva Adamss, aktrises Raimonda Vazdika un Dita Lūriņa, basketboliste Gunta Baško un citas.

Aija bijusi viena no pirmajām, kas Latvijā izmēģināja Bikrama jogu - kad aizvadītā gada aprīlī durvis vēris jogas centrs Lāčplēša ielā, viņa apmeklējusi pirmās nodarbības un tagad to dara regulāri.

Kamēr dziedātāja dzīvoja Liepājā, kur gatavojās Baibiņas lomai izrādē Pūt, vējiņi!, nodarbībās gan paņemta pauze, bet tagad viņa atkal atsākusi apmeklēt karsto jogu.

Uz jautājumu, vai lielā karstuma dēļ nav grūti izturēt nodarbības, Aija atsmaida, ka nekas jau nav viegli, bet uzsver, ka viss atkarīgs no patikšanas - ir cilvēki, kuriem karstums patīk, un tiem arī šīs nodarbības ir piemērotas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!