Foto: Privātais arhīvs

Latvijā zināmā dziedātāja Aija Andrejeva sniegusi interviju žurnālam "Ieva", kurā cita starpā atklāj: viņa ir gatava ģimenes dibināšanai.

Intervijā "Ievai" Aija Andrejeva stāsta par savu privāto dzīvi, izgaisinot arī baumas, kas cirkulēja pirms pāris gadiem, proti, ka viņa būtu izjaukusi mūziķa Jāņa Aišpura iepriekšējo ģimeni. Kā zināms, Jānis bija precējies ar sievieti vārdā Madara, nupat bija piedzimis mazulis. Bet tad Jānis no Madaras aizgāja, uzsākot kopdzīvi ar Aiju.

Tagad Aija atklāj, ka starp abiem ilgu laiku bijusi platoniska patika, jo gan Jānis, gan Aija bija precējušies ar citiem cilvēkiem; Aijas laulībā jau bija iezagusies krīze, tomēr viņa centusies plaisu salāpīt, taču iluzori.

"Pagāja ļoti ilgs laiks, līdz mēs vispār sapratām, kas notiek [..] Tikai pēc pusotra gada apjautām – nav iespējams tam pretoties. Manī it kā strīdējās divas daļas. Viena teica: ja ir kaut kas tāds, uz to ir jāiet, otra sacīja – nē, tas nav iespējams," intervijā žurnālam teic Aija.

Vaicāta, kāpēc viņa nemaz nemēģināja "taisnoties" sabiedrības acīs, viņa ir strikta: "Mēs nekad neesam slēpuši, ka esam kopā. Kāpēc gan man būtu jāattaisnojas? Tikai es un Jānis zinām, kā ir patiesībā".

Turklāt dziedātāja vienmēr pie sevis domājusi, ka "šādu attiecību man nebūs": "Nekad! Bet mēs nekad nezinām... Lielajam Režisoram attiecībā uz mums ir savi plāni, kurus viņš nesaskaņo ar mums," skaidro 35 gadus vecā dziedātāja.

Taču vēlāk viss nostājies savās vietās: abi izšķīrušies no laulātajiem partneriem un sagājuši kopā. Aijai pašai bērnu vēl nav, taču Aišpuram ir divas meitas. Kā atzīst māksliniece, viņai ar drauga bērniem izveidojušās ļoti labas attiecības, lai gan bijuši gan kāpumi, gan kritumi. Abas meitenes Aijai esot ļoti mīļas, viņa pauž sarunā ar "Ievu".

"Lai gan viņas nav mani bērni, pamostas izjūtas, kuras nekad neesmu piedzīvojusi, arī iepriekš nepieredzēta atbildības sajūta," teic Aija, piebilstot, ka vārds 'pamāte' viņai gan nepatīk. "Tas nav slimīgi, es neiztēlojos, ka viņas ir manas meitas. Nekad nepretendēšu uz viņu mammas lomu – meitenēm ir mamma Madara, kura par viņām ļoti rūpējas", teic viņa. Aija meitenēm dod savējā cilvēka sajūtu, un liels atbalsts labu attiecību uzturēšanā ir arī Jānis.

Andrejeva arī pati jūtas nobriedusi laulībai ar Aišpuru un kopīgiem bērniem. Viņa izjūtot bioloģiskā pulksteņa tikšķi un atzīst: ļoti, ļoti grib savus bērnus. Arī eventuālo laulību ar Jāni dziedātāja izjūt kā pilnībā drošu soli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!