Foto: Publicitātes foto

Šovasar par precētu sievu kļuva populārā latviešu dziedātāja Aija Andrejeva (attēlā), un neilgi pēc kāzām viņa kādā intervijā atklājusi, kā iepazinusies ar vīru un kā sācies abu romāns.

"Mums tas stāsts ir ļoti foršs. Mēs iepazināmies Amerikā ļoti sen, 2007. gada sākumā, man bija divdesmit viens gads. Biju aizbraukusi pie māsas. Tad radās simpātijas. Pēc tam viņš atbrauca uz Latviju, mēs tikāmies, bet visu laiku kaut kas neļāva tam turpināties," par iepazīšanos ar Tomu Bērziņu intervijā žurnālam Ieva atklājusi dziedātāja.

"Tad 2011. gada novembrī vienkārši sazvanījāmies, viņš brauca uz Latviju, sarunājām satikties ar mūsu kompāniju un aiziet vakariņās. Satikāmies, man bija atbraukusi draudzene no Krievijas, mēs visi vakariņojām, un viņa man saka: "Tu zini, liekas, ka šis būs īstais!"

Es teicu: ko tu, mēs esam tikai draugi, te nekā nebūs. Bet pagāja laiks, un radās tas mazliet un pēc tam varbūt pat ļoti," attiecību sākumu ar Imanta Ziedoņa un Kārļa Lāča dziesmas Ar tevi lasīju kastaņus tekstu salīdzinājusi dziedātāja, kura šo kompozīciju vīram veltījusi arī kāzu dienā.

"Tā bieži vien ir - tu kaut ko meklē, meklē, bet tas cilvēks ir tepat blakus. Acīmredzot agrāk mēs līdz tam nebijām izauguši," atzinusi Aija.

Medusmēnesī abi jaunlaulātie vēl nav devušies, bet uz jautājumu par ģimenes pieaugumu dziedātāja atklājusi, ka par to tiek domāts.

"Es nedomāju, ka man tas traucētu darīt kaut ko uz skatuves, ģimene tomēr ir prioritāte, un tas ir skaistākais. Fiziski jau sāk likties, ka vajag, ķermenis pats saka priekšā. Sievietēm tā notiek," prātojusi Aija.

Tāpat dziedātāja pastāstījusi, kāpēc pēc kāzām nolēmusi pieņemt vīra uzvārdu - lai gan tēvs bērnībā meitai lūdzis nekad nemainīt uzvārdu, jo Andrejeva ir skanīgs un salīdzinoši rets uzvārds, viņa tomēr to izdarījusi.

"Man liekas, ka tā tam ir jābūt. Tā ir cieņa un otra pieņemšana, un mazliet sevis salaušana. (..) Ar manu dzimtu nekas labs pēdējos gados nav noticis. Tie notikumi ar brāli... Man vajadzēja kaut ko lauzt.

Mans tēvs tagad ir vienīgais dzimtas turpinātājs. Mūsu dzimtā vairs nav Andrejevu, māsa sāka zīmēt dzimtas koku, un tēvs tur palicis vienīgais," žurnālam Ieva skaidrojusi Aija, kuras ģimene pirms deviņiem gadiem piedzīvoja lielu traģēdiju - bez vēsts pazuda meitenes brālis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!