Foto: LETA

Jau labu laiku kuluāros mēļoja, ka dziedātāju Aiju Andrejevu un mūziķi Jāni Aišpuru vieno romantiskas attiecības. Nu tapis zināms – abi mākslinieki jau vairāk nekā pusgadu dzīvo kopā.

Jau 2017. gadā uzvirmoja runas, ka starp Aišpuru un Andrejevu, kura pirms trim gadiem izšķīrās no vīra Toma Bērziņa, uzplaukušas simpātijas. Dziedātāja izdevuma "Privātā Dzīve" jaunākajā numurā beidzot apstiprinājusi, ka viņa ir kopā ar Jāni.

"Jā, tas vairs nav noslēpums. Tā ir. Varu apstiprināt, ka mums ir attiecības, bet mēs vēl neesam gatavi publiski par tām runāt. Zinājām, ka agri vai vēlu kāds par tām jautās, taču esam savstarpēji vienojušies, ka pagaidām nekomentēsim. Laiks rādīs," stāstījusi Andrejeva.

Kā vēsta izdevums, pāris jau vairāk nekā pusgadu dzīvo kopā.

Pērn pavasarī pašmāju prese vēstīja par krīzi Aišpura un interjera dizaineres Madaras Līviņas-Aišpures 12 gadu ilgajās attiecībās, kurās pasaulē nākušas divas meitiņas. Pāris toreiz arī neslēpa, ka dzīvo atsevišķi.

Aija un Jānis satuvinājās pirms aptuveni diviem gadiem, kad abi kopā TV projekta "700 pasaules brīnumi" ietvaros apceļoja Malaiziju.

Vēlāk Aišpurs Andrejevas koncertprogrammai "Mēs pārejam uz tu" sacerēja dziesmu "Tu mani sauc", un Aija neslēpa – skaņdarbā iekļauts ļoti personisks stāsts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!