Foto: Mango

Leģendārās rokgrupas Līvi ģitārists Ainars Virga (attēlā) kopš otrdienas, 15. marta, sācis "jaunu dzīvi" - mūziķis atklāj, ka nolēmis ieturēt "viena produkta" diētu, kas nozīmē, ka katrā ēdienreizē viņš mielosies tikai ar vienu pārtikas produktu.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Virga stāsta: "Jau kādu laiku jutu, ka vajag kaut ko mainīt savos ēšanas paradumos, jo man bija zināmas problēmas ar vielmaiņu - slikti izgāja vēders. Tad nu es būros cauri, līdz sapratu, ka man jāietur "viena produkta" diēta - jāēd tikai viens produkts katrā ēdienreizē."

Uz jautājumu, vai viņa diētā ir vēl kādi jaunieviesumi, Virga stāsta, ka ik dienu cenšas izdzert vismaz pāris vīna glāzes - asinsrites uzlabošanai, kā arī labprāt dzer svaigi spiestu burkānu sulu un pie tējas lieto medu. "Pie tā, kas varētu pašam palīdzēt, pašam ir arī jānonāk. Ārsti nezina nekā, visu esmu sapratis pats," lepojas Virga.

Viņš ir pārliecināts, ka ne vien sievietēm, bet visiem vīriešiem ir jāuztraucas par savu veselību un fizisko formu. "Ja blakus ir mīļotā sieviete, tad vienkārši jābūt formā! Tas ir vissvarīgākais iemesls," viņš uzskata.

Mūziķis tāpat atklāj, ka vairs neaizraujas ne ar narkotisko vielu lietošanu, ne arī smēķēšanu. "Nekādā gadījumā es vairs nedaru neko no tā, es esmu to visu aizmirsis un tās lietas mani vairs nesaista," teic Virga.

"Vispār jau dīvaini - šķiet, kaut kāds "kosmoss" vai kaut kas cits "darbojas". Vienā dienā es nolemju sākt jaunu posmu savā dzīvē, bet nākamajā dienā jūs zvanāt man un jautājat, vai man šajā ziņā ir jaunumi. Apbrīnojami," par zīmīgajām sakritībām aizdomājas mūziķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!