Foto: Privātais arhīvs
Par latviešu šovbiznesa zvaigžņu iecienītu ceļojumu galamērķi kļuvusi Amerika, kurā viesojoties mūsu mākslinieki neaizmirst apciemot arī tos slavenos tautiešus, kuri uz tālo zemi pārvākušies pavisam. Kāds šāds ceļojums vainagojies ar teju vēsturisku tikšanos.

Braucienā pa ASV šovasar devies mūziķis Markus Riva, kurš pēc neticamā slavas uzrāviena pagājušā gada rudenī, kad viņš ieguva godpilno otro vietu prestižajā krievu šovā Gribu pie Meladzes, beidzot ne tikai novērtēts Latvijā, bet arī kļuvis par nopietnu spēlētāju pasaules mūzikas biznesā.

Ceļojuma laikā māksliniekam izdevies satikties ar vēl kādu mūziķi no Latvijas, kura jau gandrīz četrus gadus mitinās Amerikā - Elīnu Fūrmani jeb Ellu. Ella Latviju pameta 2011. gada rudenī un šo gadu laikā izcīnījusi savu vietu ASV.

Laikā, kad abi dzīvoja Latvijā, Ellu un Rivu vienoja ne tikai draudzība, bet arī kopīgs bizness - abi darbojās klubiņā Dstyle. Pēc došanās uz Ameriku Ella tieši Rivu atstāja par Dstyle saimnieku.

Nu abi atkal satikušies kādā pludmalē Amerikā. Par priecīgo tikšanos Riva steidz informēt arī savus fanus, publicējot sirsnīgu kopbildi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!