Foto: Instagram.com/beyonce/ciara/
Šobrīd divas slavenas amerikāņu skatuves daiļavas ir bērnu gaidībās. Īpaši sensacionāli par savu grūtniecību, gaidot dvīņus, paziņoja popdīva Bejonsa, bet arī Ciara cenšas neatpalikt un demonstrē savu lielo punci, padarot atvases par zvaigznēm vēl pirms dzimšanas.

Arvien biežāk ceremonijās un arī priekšnesumos uz skatuves varam manīt topošās māmiņas, kuras nekautrējas no pieaugošajām formām, turpina strādāt, kā arī doties sabiedrībā.

Bejonsa par dvīņu gaidībām paziņoja ar foto, kurš momentā kļuva par interneta sensāciju. Vēlāk viņa publiskoja pilnu fotosesiju, kas svinēja sievietes un mātes lomu. Pēc tam viņa žilbināja krāšņā priekšnesumā "Grammy"ceremonijā.

Viens no ietekmīgākajiem šovbiznesa pāriem pasaulē Bejonsa Noulza un Jay-Z jau audzina meitiņu Blū Aiviju, kura janvāra sākumā atzīmēja piekto dzimšanas dienu.

Arī šobrīd 35 gadus vecā Bejonse turpina iepriecināt fanus ar grūtniecības bildēm savā "Instagram" kontā.

Foto: Instagram.co/beyonce/
Sekojot Bejonsas pēdās, arī dziedātāja Ciara lepojas ar savu punci un labprāt to publisko savā foto blogā. 31 gadu vecā dziedātāja gaida bērnu no sava vīra Rasela Vilsona, vēsta "Hollywood Life". Ciarai tā būs otrā atvase, kura pasaulē giadāma jau pavisam drīz aprīļa, maija mijā.
Foto: Instagram.co/ciara/

Abas podīvas lepojas ar īpašajiem videomirkļiem kopā ar tuvajiem un mīļajiem:

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Apr 22, 2017 at 11:15pm PDT

A post shared by Ciara (@ciara) on Apr 22, 2017 at 8:38pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!