Foto: Vida Press
Slavenību fotogrāfiem šobrīd ir ļoti darbīgs laiks. Daudzas pasaules šovbiznesa zvaigznes devušās uz Maiami baudīt pludmales priekus, un paparaci nākas būt īpaši vērīgiem, lai nepalaistu garām kādu spīdekli. Šonedēļ tiem izdevies piefiksēt amerikāņu popdziedātāju Kristīnu Milianu (attēlā).

Slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji ziņo, ka 34 gadus vecā skatuves māksliniece, tērpusies seksīgā peldkostīmā, izdaudzinātajā Maiami pludmalē atpūtusies kopā ar vairākiem draugiem un savu meitiņu.

Mūziķe sauļojusies, baudījusi peldes un rotaļājusies ar savu atvasīti. Milianas izklaides iemūžinājuši paparaci, un tiem jau atkal paveicies - fotogrāfi tikuši pie dziedātājai ne visai glaimojošiem momentuzņēmumiem.

Paparaci iemūžinātajās bildītēs uz popa dīvas dupša un ciskām skaidri saskatāmas strijas, un šī viņas ķermeņa nepilnība plaši atspoguļota un iztirzāta dažādos tabloīdos. Tiesa, šī nav pirmā reize, kad sabiedrība "šūmējas" par Milianas strijām - arī aizvadītā gada vasaras izskaņā viņas ciskas tika plaši apspriestas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!