Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ noslēdzās šovs Jaunā talantu fabrika, kurā uzvaras laurus plūca Aminata Savadogo (attēlā). Pati dziedātājā līdz pat pēdējam mirklim nespēja noticēt, ka tieši viņa uzvarēs un saņems vislielāko balsu skaitu.

"Ja godīgi, tad es līdz pēdējam brīdim domāju, ka neuzvarēšu, jo līdz šim pirmo vietu pēc balsojumiem biju ieguvusi tikai vienu reizi, un pēc tā es nospriedu, ka diez vai es tikšu superfinālā. Kad ieraudzīju savu vārdu, biju šokā," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta jaunā mūziķe.

Taujāta, kāda ir Aminatas "odziņa", kas "paķērusi" šova skatītājus, meitene skaidro, ka pašai sevi ir ļoti grūti vērtēt. Tas drīzāk jāprasa kādam no malas, jo dziedātājai pašai šķiet, ka viņa ir ļoti vienkārša.

Tajā pašā laikā Aminata ir pārliecināta, ka, ja cilvēks ir gatavs strādāt, ieguldīt lielu darbu un nesēž rokas klēpī salicis, dzīvē ir visas iespējas sasniegt savus mērķus un sapņus.

"Es uzskatu, ka ir nevis jāfilozofē par to, vai tu pazudīsi vai noturēsies pēc šova, bet vienkārši jāstrādā, jāraksta dziesmas un jāattīstās. Tad jau redzēs! Jāspriež pēc darba un panākumiem.

Runājot par to, kā tālāk veiksies pārējiem Talantu fabrikas dalībniekiem, atbilde ir vienkārša - tas, cik daudz un ko katrs sasniegs, ir atkarīgs no tā, cik daudz katrs no mums strādās. Viss ir atkarīgs no pašiem. Ja būs gribēšana, viss izdosies," pārliecināta Aminata.

Otrajā dienā pēc iznākšanas no šova telpām jaunā dziedātāja taisnā ceļā devās uz ierakstu studiju, kur notika viņas pašas radītās kompozīcijas I Can Breath ieraksts. Darbs pie šīs dziesmas aizņēma visu dienu, taču, par spīti tam, Aminata ne mirkli nav jutusi nogurumu.

"Viss noritēja fantastiski! Rezultāts man ļoti patika un pat pārsteidza. Kaspars Ansons taisa fantastiskas aranžijas. Tāpēc, neskatoties uz to, ka studijā pavadījām visu dienu, pēc iznākšanas no tās biju enerģijas pārpilna," stāsta mūziķe.

Pagaidām gan Aminata vēl nezina, vai viņas komponētajai dziesmai varētu tapt arī videoklips, taču jauniete ir spara un spēka pilna turpināt darboties mūzikas sfērā. Protams, arī neliels sapnītis par ārzemju iekarošanu tiek lolots.

"Protams, ir vēlēšanās pamēģināt, ja nu gadījumā noveicas, bet kopš šova pagājušas vien pāris dienas, un es vēl īsti neesmu paspējusi atjēgties un saprast, kas notiek. Bet doma par iespējām ārzemēs droši vien ir visiem..." noslēgumā saka mūziķe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!