Par populārās dziedātājas Ineses Adario jeb Kombuļu Ineses otro ienākumu avotu kļuvusi video sveicienu veidošana. Pieprasījums ir tik liels, ka darba dunā nereti sanāk misēkļi, ko Inese nekautrējas atrādīt faniem.

Kā "Delfi Izklaidei" jau pastāstījusi Inese, pieprasījums pēc sveicieniem esot liels – reizēm dienā nākas uzfilmēt pat septiņus sižetiņus. "Īpaši pieprasīts ir video sveiciens, kurā es filmējos, ēdot tomātu," atklājusi Inese.

Māksliniece neslēpj, ka, filmējot šos sveicienus, nereti gadās kuriozi. Nupat viņa tos apkopojusi īpaši jautrā video, kurā redzamas nodarbes aizkulises.

Video atklāj, ka Inese, veidojot tautas pieprasītos klipiņus, mēdz pārteikties, stilojot ar mocīti, izgāžas, nespējot to iekurbulēt, bet vissmieklīgākais misēklis viņai sanācis, veidojot leģendāro "tomātu sveicienu", kurš paredz to, ka skaistule gorās savā dārziņā, sižeta kulminācijā iekožoties sulīgā tomātā.

"Jūs gribat zaļumus?" Inese jautājusi faniem, goroties savā mazdārziņā. Māksliniece pa dārziņu vicinājusies tik intensīvi, ka sapinusies pati savās kustībās, kas beidzies ar apvelšanos vēkšpēdus kameras priekšā. Tiesa, jautrā sieviete spējusi pati pasmieties par sevi arī šajā gadījumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!