Foto: Mango
Mūziķa Andra Ābelītes un viņa sievas Baibas ģimenē gaidāms mazulis. Laimīgā ģimene stāsta, ka bērniņš pasaulē nāks decembrī, apmēram Ziemassvētku laikā.

Andris sarunā ar "Mango" atklāj, ka jūtas emocionāli pacilāts, jo šis notikums stāv pāri visam. "Mēs abi ar sieviņu jūtamies ļoti labi, jo mazulis ir ilgi gaidīts un tas ir ļoti spēcīgs emocionāls moments. Pagaidām īpaši nereklamējamies, nevarētu teikt, ka tā ir māņticība, bet, kad mazulītis piedzims, tad arī būs tie lielie prieki un par lielo notikumu pastāstīsim plašākai sabiedrībai," tā laimīgais tētis.

Andris aktīvi koncertē, bet Baiba atpūšas un pavada mīļoto vīru uz koncertiem. "Ja senāk braucu arī uz mēģinājumiem, tagad dodos tikai uz koncertiem," tā Baiba. Andris šovasar muzicē dažādās Latvijas vietās.

Jau sestdien, 23. augustā Ķemeru svētkos, Ābelīte muzicēs Ķemeru parkā pie sēravota. Baiba piezīmē, ka uz šo pasākumu var ierasties itin visi mūzikas mīļotāji, jo koncertā ieeja būs bez maksas.

Kamēr Baiba gaida mazuli, Andris paguvis ierakstīt skaņdarbus ar stīgu instrumentiem, ko paredzēts laist apritē Francijā.

Pirms kāda laiciņa presē parādījās ziņa, ka Ābelīte plāno pamest Latviju.

Andris šo informāciju apstiprina, paskaidrojot, ka tādas domas ir bijušas, jo ekonomiskā situācija valstī šobrīd nav no spīdošākajām. "Domāju, ka katrs otrais Latvijas iedzīvotājs šādu iespēju apsvēris. Taču pagaidām neko tādu nevaram atļauties," Andris norāda uz Baibas punci un piebilst, ka bērniņš dzims Latvijā un doma par pārcelšanos uz citu valsti jāatliek uz vēlāku laiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!