Foto: Mango

Aizvadītajā svētdienā dziedātājs Andris Ērglis (attēlā) piedalījās LNT talantu šova O!Kartes akadēmija žūrijā, un daudzus pārsteidza viņa zemie vērtējumi dalībniekiem, kādi līdz šim šovā nebija redzēti.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Ērglis atzīst, ka pats sevi par skarbu žūrijas locekli nemaz nav uzskatījis, jo piecas, sešas un septiņas balles, viņa skatījumā, esot pilnīgi normāls jauno dziedātāju vērtējums.

"Kā gan es citādi varēju viņus vērtēt? Vai tad es varēju likt deviņniekus un desmitniekus? Tādā līmenī pāris nedēļu laikā dziedāt nav iespējams iemācīties. Sešās nedēļās nevar kļūt par labu dziedātāju, un to nevar izdarīt arī piecu gadu laikā," novērojumos dalās dziedātājs, kurš pats savu dziedātprasmi vērtē ar astoņām ballēm.

Ērglis arī stingri turas pie pārliecības, ka šādi "talantu šovi" jaunu dziedātāju radīšanai nav tas labākais ceļš. "Ātra popularitāte ne uz ko labu nevedina," pārliecināts ir Ērglis un uzsver, ka vienīgais veids, kā kļūt par labu dziedātāju un darboties uz lielās skatuves, ir pacietīgs un ilgstošs darbs.

Savulaik, kad Latvijā popularitāti guva Talantu fabrikas, arī Ērgli draugi un paziņas mudinājušas kādā no tām piedalīties.

"Es par to domāju, bet tagad nenožēloju lēmumu nepiedalīties. Man tur nevajadzēja būt, jo talantu šovos Latvijā, kā esmu pamanījis, nepievērš uzmanību balsij, bet gan citām lietām, piemēram, izskatam, aktiera dotumiem un mīlas kaislībām, lai gan prioritātei vajadzētu būt dziedāšanai," skarbi vērtē Ērglis. "Latvijā pēdējos gados ir tā, ka pa priekšu iet šovs, un tikai pēc tam kaut kur aizmugurē ir dziedāšana."

Izklaides portālam Mango Ērglis atzīst, ka negrasās paļauties skatuves kolēģa un O!Kartes akadēmijas vadītāja Normunda Rutuļa provokācijai pašam sakravāt mantiņas un piedalīties šovā, lai pierādītu, ka ir labāks par paša kritizētajiem jaunajiem talantiem, tomēr noslēpumaini piebilst, ka par kādu pārsteigumu viņš gan parūpēšoties.

Šobrīd Ērglis strādā pie jauna muzikālā materiāla, bet uz jautājumu, vai, nākot pavasarim, viņš sevī sajūt pastiprinātu tieksmi pēc seksa, Ērglis atsmej, ka tie laiki jau sen esot pagājuši.

"Šādas sajūtas manī bija divdesmit gadu vecumā, bet tagad tas dullums ir pagājis un esmu nolaidies uz zemes," smaidot stāsta dziedātājs un atklāj, ka jaunības dienu hormonu vētru viņam nemaz nepietrūkstot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!