Foto: Privātais arhīvs

Sestdien, 3. augustā, par trešā bērna tēvu kļuvis pašmāju mūziķis, dziedātājs un rakstnieks Andris Kivičs (attēlā). Viņa sieva Madara Andrim dāvājusi meitiņu, kurai dots vārds Kima.

"Sajūtas šobrīd ir ļoti nereālas un neaptveramas. Bērniņa piedzimšana - tas ir liels brīnums, un sajūtas nav iespējams vārdiem aprakstīt.

Meitiņa pasaulē nāca Rīgas dzemdību namā, jo, kā zināms, Stradiņu slimnīcā notika liela nelaime. Vēlos pateikt milzīgu paldies vecmātei un ārstiem, kas bija kopā ar mums, jo viņi, par spīti tam, ka bija pastiprināta slodze, savu darbu izdarīja pēc labākās sirdsapziņas.

Gan Madara, gan mazulīte jūtas labi. Abas šobrīd vēl ir slimnīcā, bet pavisam drīz jau atgriezīsies atpakaļ mājās," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Andris.

Lielajā notikumā Andris bija kopā ar savu sieviņu un atbalstīja viņu dzemdībās. Arī pērnā gada jūlijā, kad pasaulē nāca abu meitiņa Ketija, viņš dzemdībās bija kopā ar Madaru. Kivičam ir arī dēls Kristofers Pauls, kurš nāca pasaulē savienībā ar stilisti Danu Dombrovsku.

Savukārt taujāts, kā vecāki nolēmuši meitiņai dot tieši šādu vārdiņu, mūziķis atklāj, ka nekāda stāsta neesot. Abi ar sievu, apsverot vairākus variantus, nolēmuši, ka Kima ir ļoti labskanīgs un skaists vārds meitenei.

Sociālajos tīklos mūziķis jau saņēmis daudz apsveikumu un uzmundrinošu vārdu par priecīgo notikumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!