Foto: F64
Reklamējot kādu pašmāju biznesa uzziņu portālu, populārais mūziķis Igo iedziedājis reklāmas džinglu, kas bieži vien dzirdams radiostaciju ēterā, bet tas jau paguvis saskumdināt citu dziedātāju - Andri Kiviču (attēlā).

Neraugoties uz dziesmiņas jestro un saulainās notīs ieturēto noskaņu, Kivičs pēc tās noklausīšanās savukārt piedzīvojis samērā skumju atklāsmi.

Aizdomājoties par tautā cienītu un pieredzes bagātu skatuves mākslinieku ne vienmēr pienācīgi atalgoto talantu, Kivičs sociālajā tīklā Twitter paudis pārdomas par valdošo netaisnību un dziedātāju ētisko pašapziņu.

"Piķi vajag visiem, tas ir skaidrs, bet, kad es dzirdu Igo dziedam kaut kādu portāla reklāmu, ar tekstu "tipa" - esmu izmisis, jo nezinu, ko darīt - tad šķiet, ka kaut kas ir aizgājis galīgi šķērsām. Nav tik lieliem dziedātājiem tas jādara, bet, kā saka, tādā laikā dzīvojam," savu rūgtumu paudis Kivičs.

Uz mūziķa sūkstīšanos gan nav kavējušies atbildēt arī pāris viņa sekotāju, piebilstot, ka reklāmas kampaņās mēdz iesaistīties arī pasaules slaveni mūziķi, kā piemēru minot rokgrupas U2 pērn reklamēto zīmola Apple produkciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!