Foto: Privātais arhīvs

Mūziķis un dzejnieks Andris Kivičs savu miesu papildinājis ar jaunu un ļoti īpašu tintes zīmējumu – viņš uz rokas uztetovējis mīļotās sievietes Lienes Skulmes iniciāļus. Arī Liene izveidojusi līdzīgu tetovējumu.

Ar daudznozīmīgā tetovējuma fotogrāfiju Kivičs Jaunajā gadā bija padalījies sociālajos tīklos. Zem viņa plaukstas locītavas izveidota bezgalības zīme ar uzrakstu "soulmates" jeb "dvēseļu radinieki". Tāpat arī zīmējums papildināts ar Lienes iniciāļiem, nelielu sirsniņu un datumu 9.11.2018., kas simbolizē abu attiecību sākumu. Tiesa, vēlāk gan mūziķis attēlu izdzēsis no sociālajiem tīkliem.

Arī Liene izveidojusi identisku tetovējumu ar mīļotā iniciāļiem. Kā liecina Kiviča sociālajos tīklos publiskotā informācija, tetovēšanas salonā kopā ar Lieni viņš paviesojies neilgi pirms gadu mijas.

Atgādinām, ka Kivičs decembra pirmajā pusē pašmāju medijiem paziņoja – viņš šķiras no sievas Madaras un jau ir uzsācis kopdzīvi ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi.

Mūziķis vaļsirdīgi atzinās, ka abi ar sievu jau aptuveni gadu esot dzīvojuši kā divi labākie draugi, kuri dala rūpes par abām meitiņām, bet mīlestība pret Lieni negaidīti uzplaukusi novembrī pēc vienas kopīgas tējas dzeršanas.

Andra laulībā ar trešo sievu Madaru dzimušas divas meitas, bet no agrākām attiecībām ar modeli un stilisti Danu Dombrovsku viņam ir dēls Kristofers. Savukārt Liene ir mamma trīs meitām, kuras dzimušas viņas nu jau izjukušajā laulībā ar uzņēmēju Ārenu Skulmi.

View this post on Instagram

Ir plāns.#tattoo #havingfun #inlove

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on Dec 28, 2018 at 8:23am PST

View this post on Instagram

Ja Tev ir miljons, Tu tik un tā nevari to nopirkt.Jo neviens nezin, kur tas pārdodās.

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on Dec 31, 2018 at 5:32pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!