Foto: F64

Pēc uzvaras Eirovīzijas nacionālajā atlasē strauji popularitāti atguvusī dziedātāja Anmary (attēlā centrā) šobrīd aktīvi gatavojas divām koncertprogrammām, bet paralēli darbiem viņa atrod laiku arī savam dēliņam, attiecībām ar mīļoto vīrieti un jaunajai ģimenei.

Novembra izskaņā dziedātāja mēros ceļu uz Baku, kur notiks viņas solokoncerts, bet decembrī viņa latviešu klausītājiem piedāvās ziemas noskaņu koncertturneju pa Latviju Naktī, kad zvaigznes nolaižas pie mums.

"Koncertprogrammu sagatavošana prasa ļoti daudz laika, spēka un enerģijas. Tie ir treniņi, mēģinājumi, tērpu laikošanas un daudzu dažādu organizatorisko jautājumu risināšana.

Kad pārnāku mājās pēc darba, ir vēls, un mazais dēliņš jau jāliek gulēt. Taču to laiku, kad esam kopā, cenšos veltīt viņam - mēs spēlējamies, palasām kādu grāmatu, samīļojamies. Reizēm Martu ņemu  līdzi uz mēģinājumiem, un tas laikam radošo profesiju cilvēkiem ir neizbēgami. Ir dzirdēti stāsti, kā bērni izaug teātrī vai koncertzāļu aizkulisēs.

Protams, es gribētu daudz vairāk būt kopā ar dēlu. Zinu un jūtu, ka manis viņam nedaudz pietrūkst, tāpēc  esmu  stingri apņēmusies svētkos būt kopā ar ģimeni un gan Ziemassvētkus un Jauno gadu svinēt kopā, nevis koncertēt," DELFI Izklaidei savu ieceri atklāj Anmary.

Neilgi pēc dziedātājas atgriešanās no Baku, kur viņa Latviju pārstāvēja Eirovīzijas dziesmu konkursā, pašmāju medijos uzvirmoja ziņas par viņas attiecībām ar nu jau bijušo Eirovīzijas producentu Aigaru Dinsbergu.

Ar sev un attiecībām pievērsto mediju uzmanību dziedātāja ir samierinājusies - tas viņas dzīvi neietekmē, lai gan viņa saprot, cik liela vara ir presei.

"Viss notiek tā, kā tam jānotiek, un mēs paši zinām, kāda ir patiesība, tāpēc, kā vēsta sakāmvārds - "Suņi rej, bet karavāna iet tālāk". Taču, kā minēju, mediji veido sabiedrības viedokli, tādēļ, lai tas paliek katra paša ziņā, ko un kā domāt. Mana sirdsapziņa ir tīra! Nekad nekas man nav "kritis no zila gaisa"," stāsta dziedātāja.

Par spīti visam, Anmary ar Dinsbergu uzsākuši kopdzīvi un audzina dziedātājas dēliņu Martu, kā arī Aigara bērnus Mārtiņu un Madaru. "Mēs visi dzīvojam kopā, dalām ģimenes priekus un ikdienas rūpes. Kā ikvienā ģimenē: reizēm saprotamies no pusvārda, reizēm uz lietām raugāmies atšķirīgi.

Diemžēl, gan mana darba grafika dēļ, gan viņa darba grafika dēļ mums nesanāk tik daudz laika pavadīt kopā, kā vēlētos, un, lai to kompensētu, mēs bieži sazvanāmies un apmaināmies īsziņām," ikdienas dzīvē nelielu ieskatu sniedz dziedātāja, bet nākotnē raugās piesardzīgi un arī ar kāzu plāniem nesteidzas.

"Neviens mēs nezinām, cik ilgas būs mūsu attiecības. Attiecībās ir iesaistīti divi cilvēki, un šo abu cilvēku uzdevums ir veidot, stiprināt un saglabāt to skaisto, kas starp viņiem ir dzimis. Viena pagale nedeg. Esmu pašpietiekama un visu, kas dzīvē gadās, uztveru kā dzīves skolu un pieredzi! Tāpēc ir interesanti dzīvot! Esmu laimīga!" neslēpj Anmary.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!