Foto: F64

Šova Okartes akadēmija bijusī dalībniece Anna Dribas (attēlā) vienmēr izcēlusies ar savu temperamentīgo raksturu un straujo dabu. Nesen izskanēja runas, ka jaunās dziedātājas un viņas drauga Rinaldo attiecībās iestājusies krīze, taču Anna nav zaudējusi savu šarmu un ugunīgo dzirksti acīs.

"Lai sieviete patiešām iegūtu vīrieti, kuru vēlas, un saglabātu seksapīlu un noslēpumainību, nekad nevajag skriet viņam pakaļ. Es zinu, cik grūti ir sevi savaldīt, taču jācenšas. Jāizrāda ieinteresētība, taču nedrīkst pārspīlēt ar uzmanības apliecinājumiem.

Pat tad, ja jau ir izveidojušās attiecības, mēdz pienākt brīži, kad tomēr nedaudz vajag iepauzēt un piebremzēt.

Galvenais ir mīlēt sevi un daudz smaidīt. Nevis iemīlēties sevī, bet mīlēt sevi. Ja sieviete pati ar sevi būs apmierināta, viņa uzreiz izstaros šarmu, tādēļ reizēm sevi vajag palutināt ar kādu jaunu pirkumu vai skaistumkopšanas procedūru," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Anna.

"Sabiedrībā valda uzskats, ka savu šarmu vai seksapīlu sieviete var paspilgtināt, izceļot krūtis. Jā, protams, ja sievietei ir atkailināts dekoltē, vīrieši to ievēros, taču man pašai tas nešķiet pieņemami.

Kad sieviete ir divatā ar savu vīrieti - kāpēc gan ne? Taču tad, kad izeju publiskajā telpā, es cenšos pārlieku daudz neatkailināt savu krūšu zonu. Es nevēlos, lai par mani izdara nepareizus spriedumus.

Līdzīgi ir ar minisvārkiem. Iespējams, kādam tie liekas ļoti seksapīli, taču es nedomāju, ka tā ir panākumu atslēga uz vīrieša sirdi. Ja sieviete, kura iekāro kādu vīrieti, uzvelk minisvārkus, lai pievērstu viņa uzmanību, iespējams, viņa meklē vētrainu piedzīvojumu. Eleganti ģērbta sieviete par sevi atstās daudz nopietnāku iespaidu," uzskata dziedātāja.

Lai pievērstu sava iekāres objekta uzmanību, svarīgi ir rūpēties un kopt savu ķermeni. Dziedātājai šķiet, ka pats galvenais ir smaids - sievietei jābūt smaidīgai. Anna vienmēr arī parūpējas, lai viņai būtu skaists grims, kopti mati un pievilcīgs manikīrs.

Dziedātāja uzskata, ka viena no svarīgākajām apģērba sastāvdaļām ir apavi. Apaviem vienmēr jābūt koptiem un tīriem. Tā ir etiķete, kuru Anna vienmēr ievēro.

Viņa sievietēm iesaka vilkt spilgtu un dzīvespriecīgu apģērbu. Pati mūziķe šobrīd īpaši iecienījusi koraļļu krāsas toni, jo, viņasprāt, tas, kādas krāsas apģērbu valkājam, ietekmē cilvēka garastāvokli un sajūtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!