Foto: Instagram.com/annasedokova/Instagram.com/janis.timma/

Populārā ukraiņu izcelsmes dziedātāja, provokatīvās popgrupas "VIA Gra" bijusī dalībniece Anna Sedokova, kura smagi pārdzīvoja koronavīrusa pandēmijas dēļ zaudēto iespēju strādāt, tagad atklājusi, kā ar mīļoto vīrieti – latviešu basketbolistu Jāni Timmu – pārdzīvo šo laiku.

"Pašizolācijā arī ar mīļotajiem ir grūti, bet es nevaru iedomāties, kā ir bez viņiem," saviem "Instagram" sekotājiem atzinusi populārā dziedātāja.

"Mēs jau esam izdzīvojuši 1001 stadiju. Atklājuši visus noslēpumus. Paslēpuši tos. Esam iemācījušies gatavot kokteiļus, bet pagaidām neesam iemācījušies pēc tiem paklusēt," atklājusi Timmas mīļotā.

"Mums abiem darbs bija ne tikai dzīves jēga, bet pati dzīve. Visu mūžu tas ir bijis mūsu glābiņš. Tas, ko mēs protam darīt un darām 24 stundas septiņas dienas nedēļā. Vakar es pieķēru puisi, skatoties savas vecās spēles. Viņš guļ ar bumbu, kā to ir darījis bērnībā, bet manas smadzenes ir salūzušas un vairs neražo idejas," par piespiedu dīkstāvi sūkstījusies Sedokova.

Viņu gan ir nomierinājis kāds raksts, kas skatuves mākslinieci pārliecinājis, ka viņa nav vienīgā, kas jūt ko līdzīgu.

"Es ļoti ceru, ka šis viss drīz beigsies, bet tikmēr es došos meklēt pazaudēto sevi grāmatās un mūzikā, un ļoti ceru, ka darīšu to roku rokā ar tevi, Jāni," mīļotajam vīrietim publiski jūtās atzinusies Sedokova.

View this post on Instagram

В самоизоляции и с любимыми сложно, я уж и не представляю, как с не любимыми. Наверное, хочется выть или прибить кого-то. Мы уже прошли 1001 стадию. Раскрыли все секреты. Закрыли. Научились готовить коктейли, пока не научились после них затыкаться.) Для нас двоих работа была не то, что смысл жизни, а сама жизнь. Все свои годы она была нашим спасением. То, что мы умеем делать и делаем 24/7. Вчера застала парня за... просмотром своих старых игр. Он спит с мячом, как в детстве, а мой мозг поломался и перестал выдавать идеи. Успокоила статья в Times, что не я одна такая. Что наш мозг просто запутался. Сбились настройки и системы. Мои точно ) Но я надеюсь, что все этот скоро закончится, а пока я пойду искать потерявшуюся себя в книгах и музыке и очень надеюсь, что за руку с тобой @janis.timma ❤️

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on Apr 8, 2020 at 11:32pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!