Foto: LETA

Otrdien, 31. janvārī, "Arēnā Rīga" norisinājās labdarības lielkoncerts "Mūzika & dzīvība. Vienoti par iespēju", kurā uz skatuve kāpa virkne populāru pašmāju mūziķu. Ar sievišķīgu vizuālo tēlu klausītājus pārsteidza dziedātāja Antra Stafecka.

Stafecka aizkustinošajam koncertam bija izraudzījusies zilu bezpiedurkņu vakarkleitu ar juteklisku dekoltē izgriezumu, kas viņu padarīja par vienu no elegantākajām vakara māksliniecēm.

Jau vēstīts, ka šī bija pirmā reize, kad Latvijā tika rīkots šāda veida labdarības pasākums. Lielkoncertā tika saziedoti vairāk nekā 110 tūkstoši eiro, kas palīdzēs nodrošināt finansiālu atbalstu 30 onkoloģijas slimniekiem ārstēšanas gaitā.

Koncertā uzstājās populārākie un iemīļotākie pašmāju mūziķi – grupas "Astro'n'Out", "Musiqq", "The Sound Poets", "Tumsa", "Iļģi", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Dzelzs vilks", "Putnu balle", "Franco Franco" un Ipstens Kūns, "Satellites.LV", dziedātāji Jānis Stībelis, Aija Andrejeva, Fēlikss Ķiģelis, Ivo Fomins, Antra Stafecka un vēl daudzi citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!