Foto: DELFI

Redzot starp konkursa Supernova 2015 spilgtākajiem dalībniekiem arī enerģisko Antru Stafecku (attēlā), nezinātājs nepateiks, ka apburošā sieviete ir divu bērnu mamma un jaunākajam viņas lolojumam vēl nav pat gads. Antra atklāj – bērni viņu nekad nav bremzējuši karjeras attīstībā, un viņa noteikti gribētu arī trešo atvasīti.

"Pirms gadiem trijiem es ļoti skaļi teicu: "Nē, bērns neko nebremzē, jādzemdē, kamēr esi jauna un enerģiska!". Ar gadiem es saprotu, ka katram cilvēkam un ģimenei ir sava situācija. Skaidrs, ka no ķermeņa stāvokļa noteikti - jo jaunāka, jo labāk.

Ja man 19 gados piedzima bērns, un es spēju apvienot to ar mācībām un darbu un daru to vēl šobaltdien, tad es neredzu iemeslu, kāpēc lai kāds sūdzētos, ka bērns kaut ko sabojā,", sarunā ar DELFI Izklaidi viedokli pauž Antra.

Viņa gan piebilst, ka nepilngadīgās mammas, kuras pie bērna tiek "nejauši", protams, ir cits stāsts, taču citādi jaunība un bērns iet kopā pat ideāli.

"Par to uzstādījumu - no sākuma karjera, tad bērni. Manas karjeras lielāko sasniegumu laiks varētu būt ap 30. Rodas jautājums - vai es ap 30 gribētu dzemdēt pirmo bērnu? Es nezinu," spriež Antra, gan bilstot, ka katram savs - ne velti Amerikā dzemdē pat 60 gadus vecas kundzes.

Antra godīgi atzīst, ka dziedātājas profesija neļauj ilgi izbaudīt bērna kopšanas atvaļinājumu - jāuzstājas arī gaidību laikā un pēc dzemdībām drīz jākāpj uz skatuves, pretējā gadījumā var vienkārši zaudēt savu vietu mūzikas apritē. Taču tas nekādā ziņā nenozīmē to, ka dziedātājas būtu sliktākas mammas.

Abi dēli - pagājušogad dzimušais Augusts un viņa trīs gadus vecākais brālis Roberts - esot lieli mammas mūzikas fani, un vecākais jau tiek ņemts līdzi uz koncertiem, kur mudina mammu dziedāt skaļāk un enerģiskāk. "Robītis jau ļoti ar mani lepojas. Viņš mani atbalsta, palīdz," stāsta laimīgā mamma.

Dziedātāja ar interesi novērojusi to, ka vecākais dēls esot ļoti muzikāls, kaut gan viņa gaidīšanas laikā Antra tik daudz nav muzicējusi. Taču Augustiņš esot gluži vai uz skatuves iznēsāts, taču pagaidām lielu interesi par mūziku neizrāda.

Toties mamma atklājusi, ka jaunākais dēls atpazīst dziesmas, kuras mamma izpildījusi tad, kad viņš vēl bijis puncī. Māksliniece ir pilnīgi droša - viņai būs vēl vismaz viens bērniņš.

"Man plānā ir trīs bērni. Bet nākamais pēc gadiem pieciem. Kaut gan - arī Augustiņu biju plānojusi drusku vēlāk, bet, re kā notika. Man galvā ir tāds mērķu saraksts, kā es gribētu, lai notiek. Biju paredzējusi otro bērnu 25 gadu vecumā, bet sanāca ātrāk. Bet kāpēc ne?

Es vispār ļoti priecājos par bērniem, daudzbērnu ģimenēm un jauniem cilvēkiem, kuri nebaidās no pienākuma un izvēlas laist pasaulē bērnus. Jo kas gan var būt labāks par viņiem?

Kāds gudrs cilvēks man reiz teica tā - mēs ikviens uz šīs pasaules esam kā viens nieka smilšu graudiņš. Nullīte. Bet es jau esmu drusku vairāk, jo esmu radījusi vēl divus smilšu graudiņus - mēs jau esam trīs. Tas ir mans lielais lepnums - mani bērni," lepojas talantīgā dziedātāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!