Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve2 iepazītā dziedātāja Antra Stafecka (attēlā), kura veselības stāvokļa dēļ bija spiesta izstāties no šova, vienalga jūtas kā uzvarētāja – viņa ieguvusi atbalstītāju tūkstošus, jaunu iedvesmu darbam, un mājās palikušais dēliņš mammu pēc šova mīlot tikai stiprāk.

"Ar veselību man viss kārtībā - nu jau iet uz labo pusi. Šovu nevarēju turpināt, jo veselība nebija tik laba, cik man likās - tas būtu kā iedzert tabletīti pret galvas sāpēm, aizmirst par pamatproblēmu un darboties tālāk.

Uzskatu, ka paārstēties un atkal atgriezties šovā būtu bijis negodīgi pret pārējiem dalībniekiem. Tāpēc novēlu viņiem visiem veiksmi, bet man šovs nekad nav bijis pirmajā vietā, un mana dzīve ar šovu nebeidzas - tā tagad tikai sākas," sarunā ar DELFI Izklaide emocijās dalās Antra.

Par iecerēm viņa pagaidām māņticīgi klusē, taču sola no mūzikas nekādā gadījumā nepazust. "Mani atbalstītāji zina, ka man patīk iet uz visiem simts procentiem. Uzskatu, ka šova laikā sevi pietiekami labi parādīju, un ticu tam, ka lielai daļai klausītāju ir tuvs tas, ko es dziedu, bet no šiem pašiem klausītājiem nāk tas dvēseles strāvojums, kas iedvesmo mani.

Aizmirst vispār ir neiespējami. Tāpat kā es nevaru aizmirst cilvēkus, kas mani atbalstījuši, viņi nevarēs aizmirst mani," spriež Antra.

Ar savu muzikālo stilu viņa turpināšot eksperimentēt, taču skaidri zina, kāds būs viņas skatuviskais tēls.

"Man patīk būt trakai, bet ar odziņu. Piemēram, Lady Gaga - viņas tēls un šovs ir apbrīnas vērti. Tāpat man ļoti simpatizē vārds "dīva" - iedomājos sievieti, kas uzvelk fliteru kleitu, kas ir kā uzzīmēta uz ķermeņa - viņa ir skaista, bet ar rozīnīti. Man patīk pats dīvas vārds. Vai pati tā reiz saukšos - nezinu, bet ja tā būs, varēšu sevi apsveikt," spriež Antra.

Tiem, kuri meiteni nosodīja par izvēli iet šovā, jo mājās paliek mazs puika, Antra var atklāt, ka dēlēns viņu pa šiem mēnešiem nebūt nav aizmirsis - viņš sagaidījis mammu mājās ar īpašu mīlestību.

"Nenožēloju nevienu dienu, ko pavadīju šovā. Cilvēki mani mīl, un dēliņš arī. Viņš nevienu brīdi nav bijis pamests viens - man ir lieliska ģimene, un nekad nav bijis tā, ka jādomā, kur mazo atstāt.

Dēliņš nav mani aizmirsis - viņš mani mīļo, bet kad guļu slima, guļ blakus un glauda galviņu, ārstē. Kā ierados mājās, dēliņš spēra savus pirmos soļus - viņš sagaidīja mani mājās no šova, un es neko nepalaidu garām," ar mīlestību stāsta Antra.

Viņa optimistiski skatās nākotnē, nenožēlo neko no šogad pieredzētā, šovā apguvusi daudz jauna un, ja būs piedāvājums, gatava startēt arī gaidāmajā Okartes skatuves mūziklā.

"Mēs visi, nākot uz šovu, teicām, ka gribam uzvarēt, un, manuprāt, visi arī esam uzvarējuši. Šova laikā, esot televīzijā, tevī iemīlas tūkstoši, un tas jau ir daudz būtiskāk par uzvaru tikai titula izpratnē," par šova laiku spriež Antra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!