Foto: DELFI



Jaunā latviešu estrādes dīva un šova Okartes skatuve bijusī dalībniece Antra Stafecka šobrīd ir sava otrā dēliņa gaidībās un, kā liecina portālā Draugiem.lv pieejamā informācija, viņa nesen arī saderinājusies.

Antra un viņas mīļotais vīrietis Ģirts (abi attēlā) līdz šim publiskajā telpā atturējušies no sīkākiem komentāriem par abu attiecību nākotni, un ne viens, ne otrs nav publiski apliecinājuši, ka gatavotos kāzām, tomēr nav šaubu, ka pāra nodomi ir nopietni, un to apliecina arī abu sociālajos tīklos pieejamā informācija.

Gan Antra, gan Ģirts portālā Draugiem.lv pie sava attiecību statusa norādījuši, ka viens ar otru saderinājušies, kas visai skaidri apliecina, ka attiecības ievirzījušās ļoti nopietnā gultnē un tās pēc krīzes pārvarēšanas gluži vai uzplaukušas, turklāt, drīzumā pasaulē nāks arī abu otrais dēliņš.

Antra ar savu ilggadējo draugu jau audzina abu kopīgo dēliņu Robertu, taču pērnā gada pavasarī mīlnieki uz neilgu laiku pašķīrās, un toreiz pat izskanēja runas, ka dziedātāja esot izvākusies no abu kopīgā mitekļa.

Tiesa, pēc pāris mēnešiem mīlniekiem attiecību krīzi izdevās pārvarēt, un saskanīgais pāris atkal izgāja sabiedrībā kopā, turklāt, rudenī tapa zināms, ka Antras un Ģirta ģimenē gaidāms pieaugums.

Jau vēstīts, ka Antra ar savu mīļoto kopā ir jau vairākus gadus. Abi iepazinās Ogres Valsts tehnikumā, kurā Ģirts strādāja par darbmācības skolotāju, savukārt pirms tam mūziķei bija divus gadus ilgs romāns ar dziedošo policistu Nikolaju Puzikovu. Tiesa, par šīm attiecībām viņa parasti runā izvairīgi.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!