Foto: Instagram.com/antra_stafecka/

Jau labu laiku pašmāju šovbiznesa kuluāros virmoja runas par krīzi dziedātājas Antras Stafeckas laulībā. Šonedēļ viņa apliecināja, ka šķiras no sava vīra un abu dēlu tēva Ģirta. Tiesa, viņa uzsākusi jaunas attiecības. Par skatuves mākslinieces mīļoto kļuvis grupas "Otra puse" ģitārists Jānis Čubars (abi attēlā).

"Domāju, ka jebkurš pieaudzis cilvēks, kuram ir ģimene vai bijusi laulība, noteikti zina, ka dzīvē var notikt visādi. Šāds dzīves posms, kad vairs neesam kopā, mūsu attiecībās ar Ģirtu ir aptuveni gadu. Tā ir personiska lieta, un sīkāk par šķiršanās iemesliem runāt nevēlos," sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" bija atklājusi Stafecka.

Publiskajā telpā jau vairākus mēnešus tika trītas mēles par to, ka dziedātāja uzsākusi attiecības ar ilggadējo skatuves partneri, grupas "Otra puse" ģitāristu Jāni Čubaru.

Runas, ka starp abiem, iespējams, ir kaut kas vairāk par vienkāršu draudzību, veicināja arī abu kopīgie foto, ar kuriem mūziķi nekautrējās dalīties sociālajos tīklos.

Visbeidzot Stafecka apstiprinājusi – viņai izveidojušās jaunas attiecības. "Jā, to nevar vairs noliegt," portālam "Skaties.lv" šonedēļ apstiprinājusi dziedātāja.

Savukārt ar abu dēlu tēvu Stafecka turpina dalīt rūpes par kopīgajām atvasēm, un sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" viņa stāstīja, ka, lai gan šķiršanās ir sāpīgs process, nekas traģisks nav noticis un ar Ģirtu viņa nav sanaidojusies.

Atgādinām, ka Antra un Ģirts pēc vairāku gadu draudzības apprecējās 2014. gada vasarā. 2011. gadā šajā savienībā pasaulē nāca pirmdzimtais Roberts, un 2014. gada pavasarī ģimenei pievienojās dēliņš Augusts.

Braucam uz Ventspili! @muzikalabanka jau rīt! Tiekamies!!!! #otrapuse #antrastafecka

A photo posted by Antra Stafecka (@antra_stafecka) on Jan 20, 2017 at 6:21am PST

Šovakar esam Brocēnos! Priecīgus svētkus visiem! #otrapuse #antrastafecka ES TEV

A photo posted by Antra Stafecka (@antra_stafecka) on Nov 11, 2016 at 9:50am PST

Esam klāt! Slēdzies klāt @Lr2 ;) Dziesma ĻAUJ!

A photo posted by Antra Stafecka (@antra_stafecka) on Oct 13, 2016 at 4:05am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!