Foto: DELFI

Populārā dziedātāja Antra Stafecka ir otrā bērniņa gaidībās, tomēr grūtnieces puncītis viņu neattur no uzstāšanās – sestdienas, 25. janvāra, vakarā viņa kāps uz Ventspils Olimpiskā centra skatuves Latvijas Radio 2 organizētās pop un roka dziesmu aptaujas Muzikālā banka 2013 finālā.

Ventspilī Stafecka ieradās piektdienas pievakarē, lai piedalītos pirmajā skatuves iemēģināšanā, un kopā ar viņu ceļu no Ogres bija mērojis arī dziedātājas mīļotais vīrietis, dēliņa Roberta un gaidāmā mazuļa tētis Ģirts Lapsa (abi attēlā).

Šovasar tapa zināms, ka Stafeckas ģimene ir uz izjukšanas robežas, bet rudens sākumā Antra un Ģirts bija tikuši pāri krīzei un atjaunoši savas attiecības. To, ka abu kopdzīvē viss nokārtojies, viņi apliecināja arī Ventspilī, kad Ģirts pavadīja savu mīļoto uz mēģinājumiem un pacietīgi vēroja un pat iemūžināja ilgo un visai nogurdinošo procesu.

Starp citu, šis Muzikālās bankas pastāvēšanas laikā būs unikāls fināla koncerts - tajā uzstāsies divas dziedātājas mātes cerībās, jo nesen tapa zināms, ka grupas Astro'n'out soliste Māra Upmane-Holšteina ir pirmdzimtā gaidībās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!