Foto: Vida Press

Slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji pēdējā laikā vairākkārt satraukti vēstījuši, ka barbadosiešu dziedātāja Rianna (attēlā) manāmi pieņēmusies svarā. Savukārt viņai pašai par to, šķiet, ir nospļauties.

Rianna līdz šim gan ikdienā, gan sarkanā paklāja pasākumos bija iecienījusi ķermeni atsedzošu apģērbu. Kaut arī pēdējā laikā dziedātāja priekšroku dod kankariem un apjomīgiem tērpiem, viņas plikie augšstilbi tomēr nodod to, ka klāt nākuši pāris liekie kilogrami.

Izdevums "Mirror" nesen ziņoja, ka kāds sporta žurnālists atlaists no darba, jo publiski kauninājis Riannu par viņas ķermeni.

"Vai Rianna uzresnēšanu padarīs par jauno modes kliedzienu?" nu jau izdzēstā bloga ierakstā bija vēstījis žurnālists Kriss Spanjolo, piemetinot, ka "dziedātāja ir resna un izskatās tā, it kā viņai mugurā būtu uzvilkts sumo cīkstoņa kostīms".

Savukārt barbadosiešu skaistuli nelabvēļu nicinošie komentāri neuztrauc – viņa šonedēļ piedalījusies mūzikas videoklipa filmēšanā Maiami un savas sievišķīgās auguma aprises atrādījusi caurspīdīgā topiņā, kas sniedzis iespēju apskatīt arī viņas caurdurto krūtsgalu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!