Foto: Vida Press

Populārā dziedātāja Tīna Tērnere apprecējusies ar savu izredzēto – vācu producentu Ervīnu Bahu (abi kopā attēlā), un, kā vēsta aģentūra France Presse, laulību ceremonija notikusi Šveicē pirms dažām dienām.

Kā pastāstījuši vietējās pašvaldības pārstāvji, 73 gadus vecā dziedātāja un 57 gadus vecais producents apprecējušies Kīsnahtā, Cīrihes kantonā, kur pāris dzīvo pēdējos gadus.

21. jūlijā turpat norisināsies arī kāzu svinīgā ceremonija - tā notiks saskaņā ar budistu tradīcijām, lai gan līgava būšot dizainera Džordžo Armani darinātā kleitā.

Uz svinīgo daļu esot ielūgti Deivids Bovijs, Eross Ramazoti, Opra Vinfrija un citas slavenības. Kā vēsta vietējie mediji, jaunlaulātie saviem kaimiņiem izsūtījuši brīdinājumu un atvainošanos par gaidāmo troksni.

Tērnere un Bahs iepazinās 1985. gadā kādā ballītē Londonā. Pēc gada viņi sāka tikties, bet apprecēties nolēma tikai pēc vairāk nekā 25 gadus ilgas kopdzīves. Savukārt šī gada aprīlī Tērnera pieņēma Šveices pilsonību.

Ar savu pirmo vīru Aiku Tērneru dziedātāja iepazinās piecdesmito gadu vidū. Pāris kopā nodzīvoja 16 gadus, tomēr šī laulība nebija laimīga - 1976. gadā tika noformēta šķiršanās, bet Tērnere paziņoja, ka vīrs viņu visus šos gadus ir pazemojis gan morāli, gan fiziski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!