Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajās brīvdienās apprecējušies divi ļoti populāri kanādiešu mūziķi – dziedātāja un apģērba līnijas Abbey Dawn modes dizainere Avrila Lavinja un rokgrupas Nickelback līderis un vokālists Čads Krīgers (abi kopā attēlā).

"Šobrīd atrodos Francijas dienvidos, lai noskatītos, kā mana mazā rokzvaigzne iziet pie vīra. Man prieks, ka esmu uzaicināts, bet nekādas fotogrāfijas no kāzām nebūs. Teikšu tikai, ka visi šeit izskatās priecīgi," paziņojis Lavinjas pārstāvis Maiks Hellers.

28 gadus vecā dziedātāja iepriekš intervijā izteikusies, ka vēlas ļoti krāšņas un izšķērdīgas kāzas, lai tās būtu neaizmirstams piedzīvojums gan viņai pašai, gan visiem uzaicinātajiem viesiem.

37 gadus vecajam Nickelback vokālistam šīs būs pirmās laulības, bet Avrila Lavinja četrus gadus bija precējusies ar citu mūziķi - kanādiešu pankroka grupas Sum 41 līderi Dereku Vilbiju.

Dziedātājai, kura savulaik tika dēvēta par anti-Britniju, uz ķermeņa ir vismaz divu savu bijušo vīriešu tetovējumi.

Ar Krīgeru Lavinja sāka tikties pagājušā gada jūlijā, kad strādāja pie kopīga projekta, bet jau pēc mēneša Čads viņu bildināja, pasniegdams saderināšanās gredzenu ar 14 karātu briljantu.

Lavinja mūzikas biznesā ir vairāk nekā desmit gadus, un šajā laikā viņa laidusi klajā četrus studijas albumus. Savukārt Nickelback debijas albums tika izdots 1996. gadā, bet grupa iemantojusi nelāgu slavu - reizēm tā tiek dēvēta par sliktāko populāro grupu pasaules mūzikas vēsturē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!