Foto: Privātais arhīvs

Ceturtdien, 20. jūnija, vakarā pašmāju populārā dziedātāja Aija Andrejeva sava sociālā tīkla Instagram profilā publicējusi bildi, kurā redzama baltā līgavas kleitā, sniedzot skūpstu savam draugam Tomam Bērziņam. Aija pie bildes pievienojusi arī komentāru - "Tikko precējušies. Pa īsto."

Plašākai sabiedrībai līdz šim nekas nebija zināms par to, ka dziedātāja būtu nolēmusi iestūrēt laulības ostā, izņemot to, ka pērnā gada vasarā sakarā ar viņas laulībām jau notika neliels pārpratums.

Proti, izplatījās baumas, ka Toms un Aija apprecējušies, jo sociālajos tīklos mūziķe publicēja bildi, kurā viņa bija redzama kopā ar savu draugu, turot rokās laulību reģistrāciju apliecību. Toreiz izrādījās, ka tas bijis tikai joks.

Aija ar Tomu attiecības uzsāka 2011. gadā. Pirmoreiz sabiedrībā abi izgāja tā paša gada pavasarī. Mūziķe par savām attiecībām ar Tomu vienmēr vairījusies runāt vai sniegt komentārus, vien atklājusi, ka kopā ar savu mīļoto jūtas ļoti laimīga.

Pērnā gada februārī izskanēja ziņas, ka abi mīlnieki saderinājušies. Spriežot pēc bildes, kuru dziedātāja publicējusi sociālajos tīklos, nu viņa arī kļuvusi par precētu sievieti.

Jaunlaulātie jau saņēmuši lielu skaitu apsveikumu un laba vēlējumu, kurus mūziķes paziņas, kolēģi un draugi pierakstījuši pie Aijas publicētās bildes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!