Foto: Mango
Pēc "Jaunā viļņa" koncertiem Jūrmalā līdz pat pirmajiem gaiļiem augstu vilni sit vērienīgas afterpārtijas, kurās lustējas gan pašmāju prominences, gan Krievijas šovbiznesa zvaigznes.

 

Viena no vērienīgākajām tusiņu vietām ir Lielupes krastā esošais restorāns "La Riva", kur ieejas maksa vienai personai ir 500 lati. Var arī mēģināt nokaulēt cenu, bet uz to īpaši nevajag paļauties, ieejas summa atkarīga no tā kāds "Jaunā viļņa" orgkomitejai noskaņojums. "La Riva" restorānā Krievijas sabiedrības krējuma burziņus stingri apsargā drošībnieki, kas neļauj pat adatai bez iemesla nokrist. Taču latviešu bagātnieki ir gatavi maksāt iespaidīgo ieejas maksu, lai tikai padzīrotu kopā ar tādam Krievijas estrādes megazvaigznēm kā Alla Pugačova, Maksims Galkins, Nikolajs Baskovs un Igors Krutojs. Šeit arī Krievijas estrādes zvaigznes mēdz uzdziedāt dzīvajā, kas ir ļoti netipiski, jo parasti krievu mūziķi raduši dziedāt ar fonogrammu.

Nākamā iecienītā afterpārtiju vieta ir Jūrmalas restorāns "Aquarius", kur ir arī vasaras terase un Eiropas virtuve, kas pagatavota izmantojot Austrumu garšvielas. Restotrānā ir arī daudzveidīga vīna izvēle.

Pēc otrās viļņa dienas un pirmā jauno izpildītāju uznāciena uz skatuves, žūrijas komisija un citas Krievijas šovbiznesa zvaigznes, kā arī "Jaunajam vilnim" tuvu stāvošā persona, bēdīgi slavenais baņķieris Aleksandrs Lavents, devās uz restorānu "Jūra", kur slegtā vakarā, uz vasaras terases, baudot maltīti, slavenības čaloja un ik pa brīsdim kāds uzrāva arī meldiņu. Šo pasākumu apmeklēja arī Alla Pugačova, Maksims Galkins, Nikolajs Baskovs, Filips Kirkorovs un Jeļena Obrazcova.

Tai pat laikā, kamēr restorānā "Jurā" svinības sita augstu vilni, visi, kam vien nebija žēl 50 latu, priecājās Jūrmalas SPA Hotel afterpārtijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!