Foto: Vida Press

Pasaules šovbiznesa zvaigznes pēdējā laikā izceļas ar īpašu vēlmi publiski aiztikt savu kājstarpi, un arī tīņu elks Džastins Bībers nav izņēmums (attēlā) – arī viņš labprāt iegrābjas savā mantībā.

Kannās šobrīd norisinās kinofestivāls, un prestižo pasākumu ar savu klātbūtni pagodinājušas ne tikai filmu zvaigznes un kino sfēras darboņi, bet arī lērums šovbiznesa spīdekļu, kas naski klīst pa pilsētas ielām, cenšoties pievērst sev fotogrāfu uzmanību.

Turp devies arī popdziedātājs un daudzu pusaugu meitenīšu sapņu princis Bībers, kurš kārtējo reizi pierādījis, ka īsti tēviņi publiskā vietā nevalkā kreklu un neapgrūtina sevi ar miesas piesegšanu, bet gan izrāda muskuļus un kailo torsu, līdzīgi kā pāvi pavasarī demonstrē savas krāšņās astes.

Tāpat Bībers vairākkārt lepni arī ieķēries savā kājstarpē, un fakts, ka 20 gadus vecais puisis tik atklāti un demonstratīvi ļāvies savas mantības aptaustīšanai, ārvalstu medijos izpelnījies milzīgu ievērību.

Jāatzīmē, ka Kannās šobrīd viesojas arī 33 gadus vecā  amerikāņu sabiedrības dāma, ballīšu karaliene un dīdžejmeitene Parisa Hiltone, un šonedēļ publiskajā telpā uzvirmojušas baumas, ka viņai esot romāns ar Bīberu.

Tiesa, kāds anonīms informators ārvalstu medijiem drīz vien noliedzis šo faktu, apgalvojot, ka Parisa nesen viesojusies Bībera privātajā ballītē, taču pasākumā nav spējusi palikt ilgāk par pusotru stundu, jo visa vakara garumā skanējušas tikai tīņu elka dziesmas, un Hiltone tādu spriedzi neesot spējusi izturēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!