Foto: Publicitātes foto

Līdz šim bija pierasts, ka mūziķis Arstarulsmirus Arsujumfus–Tarus jeb Gustavo, jeb Gustavs Butelis (attēlā) plašākā sabiedrībā parādījās ar gludi skūtu frizūru. Pēdējā laikā mūziķis vizuāli mainījies – pliko galvu nomainījusi kupla matu rota.

Par Arstarulsmirusa tādu kā sava veida atpazīstamības zīmi ilgus gadus bija kļuvusi bārdiņa un gludi skūtā galva, taču pēdējā laikā lielākā daļa sabiedrības, iespējams, nemaz populāro mūziķi uz ielas neatpazītu, jo, mainoties gadalaikiem, mainījies arī mūziķa izskats, un šobrīd viņš var lepoties ar frizūru, kuras sasuka veidota uz vienu sānu.

Par mūziķa vizuālajām pārvērtībām bija iespējams pārliecināties bildēs no Rīgas pirmā Pop-Up Dzīvās bibliotēkas pasākuma, kurš notika šonedēļ. Arstarulsmirus notikumā piedalījās kā viesis - apmeklētājiem bija iespējams ar viņu iesaistīties sarunās un apmainīties dzīves pieredzēm.

Tiesa, kā nemainīgs stila elements mūziķim joprojām ir saglabājusies bārdiņa, kuru viņš sāka atlaist 2011. gadā, kad darbojās pie sava albuma Pilsētas portāls izdošanas. Toreiz mūziķis atklāja, ka pēc tam, kad projektu būs pabeidzis, viņš no bārdiņas atbrīvosies, taču, kā redzams, nu jau šī rota kļuvusi par mūziķa tēla pastāvīgu elementu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!