Foto: Vida Press

Nelāga skandāla epicentrā šovasar nonāca amerikāņu dziedātājs Ašers – atklātībā nonāca kādas senas tiesas prāvas dokumenti, kas liecināja, ka viņš 2012. gadā kādai mīļākajai samaksājis 1,1 miljonus ASV dolāru kā kompensāciju par inficēšanu ar dzimumorgānu herpēm.

Tabloīdi vēstīja, ka Ašeram herpes tika diagnosticētas 2009. vai 2010. gadā, bet tas viņam nebija liedzis ļauties seksam bez izsargāšanās ar kādu slavenību stilisti, kuras vārds tika turēts noslēpumā. Sievietei dažas nedēļas vēlāk tika konstatētas herpes.

Tagad mediju ievērību izpelnījusies 21 gadu vecā amerikāniete Kvantasija Šarptone (attēlā pa labi), kura apgalvo, ka 2014. gada 15. novembrī viņai esot bijis seksuāls kontakts ar Ašeru. Sieviete nolēmusi mūziķi iesūdzēt tiesā, jo viņš toreiz viņai neesot pastāstījis, ka viņam ir herpes.

Šarptone izdevumam "TMZ" klāstījusi, ka viņa todien apmeklējusi Ašera koncertu Atlantiksitijā. Jaunā sieviete kādam cilvēkam no mūziķa pavadošās svītas esot iedevusi savu tālruņa numuru. Vēlāk viņa saņēmusi zvanu no paša Ašera, un abi satikušies un nakti pavadījuši kopā "Days Inn" viesnīcā.

Sieviete šovasar medijos izlasījusi ziņas par to, ka dziedātājs vienu no savām mīļākajām inficējis ar herpēm, un viņa nolēmusi rīkoties. Lai gan Kvantasija pārbaudījusies pie ārsta un viņai nav konstatētas herpes, viņa mūziķi grib iesūdzēt tiesā, jo "man kā sievietei ir savas tiesības".

"Mums visiem ir tiesības būt respektētiem," preses konferencē aizvadītajā nedēļā sacījusi slavenību advokāte Liza Blūma, kura uzņēmusies tiesā aizstāvēt Kvantasiju.

Savukārt pats Ašers noliedzis, ka viņam 2014. gada novembrī būtu bijis sekss ar Kvantasiju. Mūziķim pietuvināta persona izdevumam "TMZ" pastāstījusi, ka viņš tolaik esot bijis pārāk aizņemts, iemīloties savā nākamajā sievā Greisā Migelā, un viņam nemaz neesot bijis laika iesaistīties vienas nakts sakaros.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!