Foto: Vida Press
Amerikāņu dziedātāja Ašera dzīvē, šķiet, iestājusies melnā svītra – šovasar atklājās, ka viņš pirms vairākiem gadiem kādai mīļākajai samaksājis 1,1 miljonu ASV dolāru lielu kompensāciju par inficēšanu ar dzimumorgānu herpēm. Tagad viņa vārds izskanējis seksa video skandālā.

Jūlijā gaismā nāca neglaimojošais noslēpums, ka mūziķis savulaik ļāvies seksam bez izsargāšanās ar kādu slavenību stilisti, kuras vārds netika atklāts, un inficējis viņu ar herpēm, par ko 2012. gadā mīļākajai samaksājis brangu kompensāciju.

Dažas nedēļas vēlāk mediju ievērību izpelnījās 21 gadu vecā amerikāniete Kvantasija Šarptone (attēlā), kura sniedza publisku paziņojumu, ka arī viņa esot Ašera upuris.

Jauniņā sieviete apgalvoja, ka 2014. gada 15. novembrī pēc koncerta Atlantiksitijā viņa ar Ašeru esot pavadījusi kopā nakti "Days Inn" viesnīcā, bet dziedātājs viņai neesot neko minējis par to, ka viņam ir herpes, kas, kā noskaidrojuši slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi, viņam tika diagnosticētas 2009. vai 2010. gadā.

Šarptone augusta vidū klāstīja, ka viņa pārbaudījusi veselību un viņai nav konstatētas herpes, tomēr viņa sūdz tiesā Ašeru, jo mūziķis klusējis par savu slimību un "man kā sievietei ir savas tiesības".

Ašers noliedza, ka viņam 2014. gada novembrī bijis sekss ar Kvantasiju, tomēr sieviete negrasās padoties – lai apliecinātu savu vārdu patiesumu, viņa pat gatava publiskot video, kurā iemūžināti viņas un mūziķa baudpilnie mīlas mirkļi.

Kā vēsta allaž modrais tabloīds "TMZ", Kvantasija telefonsarunā ar "YouTube" vlogeri Džesiku Kohinoru atklājusi – viņas un Ašera sekss esot iemūžināts video, kas joprojām glabājas viņas telefonā. Ja mūziķis neatzīsies, sieviete apņēmusies publiskot pikantos kadrus.

Ārzemju tabloīdi satraukti vēsta, ka, iespējams, briest jauns seksa video skandāls, kas varētu pamatīgi sagandēt Ašera reputāciju. Savukārt pats mūziķis pagaidām nav publiski komentējis runas par Kvantasijas īpašumā esošo ierakstu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!