Foto: Vida Press
Aprīlī pasauli pāršalca vēsts, ka 28 gadu vecumā Omānā miris populārais zviedru mūziķis Tims Berglings jeb Dj Avicii. Vēlāk tapa zināms, ka viņš izdarījis pašnāvību. Ārzemju mediji šonedēļ vēsta, ka skatuves mākslinieks mūža nogalē slīdzis dziļā depresijā.

Jau vēstīts, ka mūziķa radinieki netieši apstiprinājuši, ka puisis izdarījis pašnāvību. Savukārt šīs nedēļas sākumā ģimenei pietuvināti avoti medijiem bija pastāstījuši, ka dīdžejs noasiņojis – viņš sev atņēmis dzīvību ar stikla lausku.

Mediji, atsaucoties uz zviedru izdevumu "Stoppa Pressarna" vēsta, ka neilgi pirms savas nāves Avicii esot sazinājies ar ģimeni. Radiniekiem radušās aizdomas, ka gaidāms kaut kas ļoti nelāgs, tāpēc viens no ģimenes pārstāvjiem steidzis uz lidmašīnu, lai dotos taisnā ceļā uz Omānu.

"Ģimene bija nobažījusies par to, ka Tims jutās slikti. Viņam gāja kā pa kalniem un lejām, bet, kad viņš bija Omānā, situācija vēl vairāk pasliktinājās," izdevums "Ok" citējis zviedru izdevumu, kuram šo informāciju atklājis kāds ģimenei pietuvināts cilvēks.

Kā atklājis anonīmais avots, radinieki pēc telefonsarunas ar Timu bijuši ļoti satraukti. Viņi aptvēruši, ka situācija ir ļoti nopietna un kādam jārīkojas.

"Viņa brālis lidoja uz Omānu, lai atvestu viņu mājās, bet ieradās dažas stundas par vēlu," kāds cits avots stāstījis izdevumam "People".

"Ģimenei tas ir briesmīgi, neaprakstāma bezspēcības un vilšanās sajūta, ka Tims viņus pameta tik jaunā vecumā. Tā ir liela traģēdija. Viņš tiešām bija lielisks puisis," mediji citējuši zviedru izdevumu.

Atgādinām, ka Avicii ģimene aizvadītajā ceturtdienā izplatīja paziņojumu, kurā netieši tika norādīts, ka mūziķis pats sev atņēmis dzīvību. "Viņš cīnījās ar domām par dzīvi, tās jēgu un laimi. Viņš tā vairs nevarēja turpināt. Viņš vēlējās rast mieru," prestižais mūzikas izdevums "Rolling Stone" bija citējis ģimenes paziņojumu, kas pārtulkots no zviedru valodas.

Elektroniskās mūzikas leģenda Omānā nomira 20. aprīlī. Avicii pagātnē bija smagas veselības problēmas, kuru dēļ viņš 2016. gadā paziņoja par koncertturneju beigšanu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!