Pēc vairāk nekā diennakti ilgas prombūtnes likumsargiem izdevies atrast īru dziedātāju Šineidu O'Konoru, atsaucoties uz Čikāgas policijas paziņojumu, vēsta raidsabiedrība BBC.

Iepriekš vēstīts, ka ASV Čikāgas priekšpilsētas policija pirmdien paziņoja, ka cenšas atrast O'Konoru, kura šajā apvidū devusies braucienā ar velosipēdu un nav atgriezusies.

Ilinoisas štata Vilmetas policijas nodaļa apliecināja, ka "vēlas pārliecināties par Šineidas O'Konoras stāvokli".

Dziedātāja "atbilstoši liecībām vakar (svētdien) ap plkst.18 pametusi Vilmetas apkaimi, lai dotos izbraucienā ar velosipēdu, un nav atgriezusies", teikts paziņojumā.

Uz policiju piezvanījis kāds noraizējies cilvēks, kurš redzējis mākslinieci braucam ar divriteni. Dziedātājas nesen sociālajā tīklā "Facebook" publicētie ieraksti daudzos raisījuši satraukumu.

Vienā no pēdējiem ierakstiem O'Konora, kā var saprast, vēršas pie sava dēla, lai viņš otrdien dodas uz tiesu un uzņemas aizbildniecību par savu brāli.

Pagājušā gada nogalē viņa ierakstā "Facebook" ļāva noprast, ka mēģinājusi izdarīt pašnāvību pārdozēšanas ceļā.

Nav skaidri zināms, kāpēc O'Konora ieradusies ASV. Vēl nesen viņa izteicās, ka plāno protestēt Ziemeļkarolīnā, kā šķiet, saistībā ar tur nesen pieņemto likumu, kas ierobežo transseksuāļu tiesības.

O'Konora nesen arī rakstīja, ka komiķis Arsenio Hols gadu desmitiem piegādājis narkotikas tagad jau mūžībā aizgājušajam dziedātājam Prinsam. Hols jau draudējis O'Konoru sūdzēt tiesā par apmelošanu.

Prinss, kurš no dzīves aizgāja 21. aprīlī, sarakstījis vienu no populārākajām O'Konoras dziesmām - balādi "Nothing Compares 2 You".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!