Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļā Londonā noticis 21 gadu vecās britu dziedātājas Daienas Vikersas šovs Cinderella (Pelnrušķīte) ar viņu pašu titullomā, un mediji Vikersu jau nodēvējuši par visu laiku seksīgāko Pelnrušķīti.

Mūzikls bija veidots pēc klasiskā Pelnrušķītes stāsta ar visu ļauno pamāti, neglītajām māsām, labo feju un apburošo princi.

Tiesa, tā kā šovs norisinājās visai pazīstamā Londonas geju klubā G-A-Y, arī lomās iejutās nevis profesionāli aktieri, bet gan vietējā varietē geji, transvestīti un transpersonas.

Mūziklā tika izpildītas daudzas Vikersas dziesmas, tostarp arī viņas pēdējais lielais hits Cinderella, kas ir viena no viņas pazīstamākajām dziesmām, bet šova noslēgumā skanēja Sindijas Loperes dziesmas Girls Just Want to Have Fun kaverversija.

Diāna Vikersa populāra kļuva 17 gadu vecumā, kad 2008. gadā piedalījās talantu šova The X Factor piektajā sezonā, kurā uzstājās ar visai labiem panākumiem.

Drīz vien viņa noslēdza līgumu ar ierakstu kompāniju RCA Records, un tagad jau ierakstīti divi viņas studijas albumi. Singls Cinderella ir no Vikersas otrā albuma, kura iznākšana plānota šī gada septembrī.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!