Foto: Privātais arhīvs

Nesen sabiedrības interesi un diskusijas izraisīja dzejnieka Guntara Rača un dziedātāja Intara Busuļa vārdu apmaiņa mikroblogu vietnē Twitter. Tomēr arī citi pašmāju mūziķi čivināšanas portālu atzīst par gana labu esam, lai publiski noskaidrotu personiskās attiecības.

Šoreiz asa vārdu apmaiņa izvērsusies starp jauno dziedātāju Adelly jeb Adelīnu Jureviču (attēlā) un šova Okartes skatuve bijušo dalībnieci Madry jeb Madaru Grēgeri.

"Dievinu mazus bērniņus - šī diena iesākusies burvīgi ar mazo māsīcas brīnumiņa apraudzīšanu," savā Twitter profilā ierakstījusi Madry.

Dziedātāja Adelly uz Madaras tvītu atbildējusi gana ironiski. "Es domāju, jau nomaini savu eņģelisko masku un parādi īsto seju, jo jau NONĒSĀJUSIES!!!"

Turpinot diskusiju, Adelly velta skarbus vārdus bijušajai okartietei. "Ja tev ir ko teikt, ko patiesībā domā par mani, pasaki man to acīs! Ja drosmes nepietiek, paklusē, pirms kad atkal gribēsi d*rst apkārt!"

Madara atbildi parādā nepalika, aicinot Adelly turpināt klausīt citus, jo tie vienmēr visu zina labāk.

"Es uzzināju, ka Madara mani aiz muguras aprunā, lai gan esam labi pazīstamas un mūsu starpā līdz šim nebija nesaskaņu. Manuprāt, ir ļoti nepieklājīgi aprunāt citus aiz muguras - lai pasaka acīs, ko domā.

Mēs ar Madaru kopā mācāmies, un man pret viņu nav nekādu iebildumu, taču tas, ka viņa mani aiz muguras apvaino, mani ļoti aizskāra. Citu cilvēku acīs viņa izliekas par jauku meiteni, taču patiesībā ir pavisam citādāka," sarunā ar DELFI Izklaidi konflikta iemeslus skaidro Adelly.

Meitene piebilst, ka ļoti šaubās, vai ir vērts visu izrunāt dzīvē, taču atzīst, ka viņai ir ļoti impulsīva daba, tādēļ domas izvēlējās izteikt savā Twitter profilā. Tagad viņa vēlas, lai Madara padomā par savu rīcību un tās sekām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!