Foto: Vida Press

Aizvadītās nedēļas izskaņā Vīnē norisinājās ikgadējā labdarības balle "Life Ball", kurā tiek vākti līdzekļi HIV un AIDS slimnieku atbalsta projektiem. Par vienu no pasākuma apspriestākajām viešņām kļuvusi austriešu dziedātāja Končita Vursta, īstajā vārdā Toms Noirvits, kura atrādījusi krāšņas vizuālās pārvērtības.

Plašāka sabiedrība par Končitu uzzināja 2014. gadā, kad viņa starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija" pārstāvēja Austriju un plūca uzvaras laurus. Toreiz "bārdaino desiņu", kā viņu mīļi dēvē fani, pasaule iepazina kā sievišķīgu tumšmati ar melniem, gariem matiem un tumšu, kuplu bārdu.

Nesen Končita ļāvusies krāšņām pārvērtībām un kardināli mainījusi stilu, pārtopot par blondīni, un izbalināti ir ne tikai viņas mati, bet arī kuplā bārda.

Savu jauno stilu dziedātāja atrādījusi labdarības ballē. Kā medijiem atklājusi Končita, viņas jauno tēlu iedvesmojis mūzikls "Mūzikas skaņas".

Jāatzīmē, ka Končita ballē bija goda viešņas statusā. Atgādinām, ka šopavasar viņa publiski atzinās, ka ir HIV pozitīva un daudzus gadus to slēpusi no saviem faniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!