Foto: LETA/Privātais arhīvs/Reuters/Scanpix/LETA

Ar kardinālu stila maiņu savus atbalstītājus pārsteigusi austriešu dziedātāja Končita Vursta, īstajā vārdā Toms Noirvits. Savā jaunākajā videoklipā mākslinieks krasi pārvērties, un spilgtās vizuālās pārmaiņas iezīmē jaunu ēru viņa radošajā darbībā.

Jau pirms kāda laika Noirvits intervijā klāstīja, ka vēlas atbrīvoties no Končitas tēla, jo uzskata – ar šo "alter ego" viņš ir sasniedzis visu iespējamo, tostarp arī triumfējis "Eirovīzijas" dziesmu konkursā.

Mākslinieka jaunākais videoklips "Hit Me" iezīmē jaunu posmu viņa karjerā – Noirvits atbrīvojies no garajiem matiem un teicis ardievas sievišķīgajām drānām. Viņa skatuves tēls kļuvis dauzonīgāks un puiciskāks.

Tumšo, garo matu cirtu vietā mākslinieks nu lepojas ar blondu, īsu griezumu un izbalinātu bārdiņu, un Končitas atbalstītāji gandrīz vienprātīgi sprieduši – jaunais tēls ir satriecošs.

Atgādinām, ka plašāka sabiedrība par Končitu uzzināja 2014. gadā, kad viņa starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija" pārstāvēja Austriju un plūca uzvaras laurus. Toreiz "bārdaino desiņu", kā viņu mīļi dēvē fani, pasaule iepazina kā sievišķīgu tumšmati ar melniem, gariem matiem un tumšu, kuplu bārdu.

Savukārt pērn pavasarī Končita publiski atzinās, ka ir HIV pozitīva un daudzus gadus to slēpusi no saviem faniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!