Foto: Privātais arhīvs
Pēc četru gadu mīlas izirušas attiecības starp 63 gadus veco popmūzikas karalieni Madonnu un šobrīd 28 gadus veco viņas trupas dejotāju Ahlamaliku Viljamsu, ziņo britu prese.

Madonna un par viņu 35 gadus jaunākais Ahmaliks ir šķīrušies, tabloīdam "The Sun" pavēstījis kāds informēts cilvēks. Pāris iepazinās 2015. gadā, kad puisis bija fona dejotājs Madonnas koncerttūrē, bet par romantiskām attiecībām viņa paziņoja 2018. gadā.

Puisis ir izvācies no mākslinieces mājām Covid-19 pandēmijas noslēguma fāzē. Avots vēsta, ka viņu šķiršanos nav ietekmējusi prāvā gadu starpība, bet gan, visticamāk, divu gadu pandēmijas radītā slodze attiecībām.

Šobrīd popzvaigzne esot kopā jau ar citu izskatīgu vīrieti, par kuru gan nekādu ziņu nav – Madonna, aktīva sociālo tīklu lietotāja, par jaunajām attiecībām neko nav saviem faniem teikusi, taču preses rīcībā ir apliecinājums, ka viņa manīta kopā ar kādu noslēpumainu personību vairākus vakarus pēc kārtas.

Izskanot vēstīm par viņas šķiršanos no Ahmalika Viljamsa, Madonna "Instagram" platformā ievietojusi tekstu par karmu: "Ja kāds tev neder, dievs viņu turpinās izmantot sāpināšanai, lai tu beidzot varētu šo cilvēku atlaist".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!