Foto: Vida Press

Aizvadītās nedēļas nogalē plašākas sabiedrības novērtējumam tika sniegts amerikāņu dziedātājas Bejonsas Noulzas (attēlā) vizuālais mūzikas albums Lemonade jeb Limonāde. Vienā no dziesmām dzirdama lirika, kas ar jaunu sparu likusi uzvirmot runām, ka mākslinieces vīrs, reperis Jay Z, bijis viņai neuzticīgs.

Ārvalstu mediji un mākslinieces fani saklausījuši, ka kompozīcijā, kurai dots nosaukums Sorry, Bejonsa dzied par sava vīra neuzticību. Viņa piemin kādu "Bekiju ar skaistajiem matiem", un sākusies karsta diskusija, kas ir šī mistiskā Bekija.

Dziesmā, protams, netiek skaidri norādīts, ka Jay Z būtu krāpis Bejonsu, turklāt grūti spriest, vai kompozīcijā dzirdamie vārdi ir par viņas pašas privāto dzīvi, taču mūziķes pielūdzēji jau izveidojuši neuzticības shēmu un atraduši melnās avis.

Vispirms ārvalstu mediji un fani izsecinājuši, ka Jay Z savai sievai neuzticīgs, visticamāk, bijis pirms aptuveni diviem gadiem. Un tieši šī iemesla dēļ Bejonsas māsa Solendža reperi iekaustīja liftā.

Savukārt laulības postītājas tituls piešķirts vairākām dāmām. Vispirms fanu aizdomas kritušas uz amerikāņu modes dizaineri Reičelu Roju, jo jau agrāk izplatījušās runas, ka viņai bijusi dēka ar Jay Z.

Bejonsas fani pēdējās dienās burtiski pārpludinājuši sociālos tīklus ar aizvainojošiem un aizskarošiem komentāriem, kas veltīti Reičelai Rojai. Viņa nekādus publiskus komentārus nav sniegusi.

Kā otra iespējamā "Bekija ar skaistajiem matiem" tiek minēta britu izcelsmes dziedātāja Rita Ora. Viņa pieļāvusi, iespējams, lielāko kļūdu savā dzīvē. Mūziķe sociālajos tīklos nesen publicējusi šķietami nevainīgu foto.

Bildē viņa iemūžināta apakšveļā, kuru rotā citroni. Bejonsas fani izsecinājuši, ka tie simbolizē viņu elka jaunā albuma nosaukumu – limonādi. Turklāt vērīgākie piefiksējuši, ka Orai foto ap kaklu aplikta ķēdīte ar J burta kuloniņu. Pielūdzēji šķendējušies, ka tā esot klaja necieņa – likt ap kaklu Jay Z iniciāļus.

Neviens no krāpšanas shēmā iesaistītajiem pagaidām nav publiski komentējis neuzticības sazvērestības teoriju, taču runas, ka Jay Z un Bejonsas laulībā iestājusies krīze, klīst jau labu laiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!