Foto: Vida Press

Pēdējos mēnešos ar apskaužamu regularitāti slavenību dzīvi atspoguļojošajos medijos parādījušas ziņas, ka dziedātājas Bejonsas un repera Jay Z (abi attēlā) laulībā iestājusies krīze un pāris gatavojas šķirties. Arī šis ir viens no tiem gadījumiem, kad anonīmo "labdaru" intrigas, iespējams, ir stipri pārspīlētas.

Vispirms izskanēja runas, ka Bejonsa dzērumā kādā ballītē dižojusies, ka drīzumā šķirsies un atkal būs brīva sieviete. Vēlāk mediji bija izpētījuši, ka sieva un vīrs vairs nenēsā laulības riņķus, savukārt maija sākumā tuva radiniece apstiprināja, ka pāra starpā ir lielas nesaskaņas.

Punktu baumām un intrigām pielikuši jaunākie attēli, kuros pāris iemūžināts kopā. Fotogrāfi Bejonsu un Jay Z piefiksējuši Ņujorkā. Tiek vēstīts, ka abi ieturējuši romantiskas vakariņas kādā restorānā.

Abi no ēstuvītes iznākuši, rokās sadevušies. Savukārt Bejonsas seju rotājis neviltots prieks un plašs smaids. Nesen tapušie attēli tabloīdiem likuši šķiršanās skandālu pavērst nedaudz citādākā gaismā.

Ja vēl nesen tika ziņots, ka Bejonsas un Jay Z starpā mīlas dzirksts jau sen ir zudusi un drīzumā gaidāma šķiršanās prāva, tad tagad tabloīdi vēsta, ka pārim, iespējams, izdevies pārvarēt nesaskaņas un laulība ir glābta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!