Foto: Vida Press
Tabloīdos uzvirmojušas runas, ka par pasaules šovbiznesa ietekmīgāko pāri dēvētā repera Jay Z un popdziedātājas Bejonsas Noulzas (abi attēlā) ģimenē gaidāms pieaugums. Žurnālisti un fani novērojuši, ka pēdējā laikā mainījušās mūziķes auguma aprises.

Šonedēļ publiskoti paparaci foto, kuros pārītis iemūžināts iznākam no kāda Holivudas restorāna pēc vakariņu ieturēšanas. 34 gadus vecā Bejonsa savu kleitā tērpto ķermeni bija paslēpusi zem milzīgas jakas, un tas daudzus darījis aizdomīgus.

Slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji ziņo, ka mūziķe, pamanījusi paparaci, ar jaku piesegusi savu vēderiņu, un šī rīcība raisījusi pamatu baumām, ka dziedātāja, iespējams, ir sava un vīra otrā kopīgā bērniņa gaidībās.

Tagad medijos tiek vētīts, kā Bejonsa uzvedusies svētdien Losandželosā notikušās Golden Globe balvu pasniegšanas ceremonijas neoficiālajā ballītē.

Žurnālisti mēģina noskaidrot, vai māksliniece tovakar lietojusi alkoholu. Savukārt pati dziedātāja un Jay-Z publisku komentāru par iespējamo grūtniecību nav snieguši.

Abi ir kopā kopš 2000. gada. Pāris apprecējās 2008. gadā, un šajā savienībā pasaulē nākusi šobrīd četrus gadus vecā meitiņa Blū Aivija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!