Foto: Vida Press
Amerikāņu dziedātāja Bejonsa (attēlā) tiek dēvēta par vienu no pasaules skaistākajām un seksīgākajām sievietēm, un šonedēļ viņa kārtējo reizi apliecinājusi, ka ir šo titulu cienīga. 34 gadus vecā mūziķe apmeklējusi saviesīgu pasākumu tērpā, kas izcēlis visas viņas labākās ķermeņa īpašības.

Kā vēsta izdevums Metro, otrdienas vakarā Ņujorkā norisinājies Bejonsas vīra, repera Jay Z izveidotās mūzikas straumēšanas aplikācijas Tidal atbalstītājiem veltīts burziņš, kurā pulcējušies pasaules mūzikas ievērojamākie pārstāvji.

Īpaši krāšņā tēlā gozējusies Bejonsa. Viņa pasākumu apmeklējusi vīna sarkanā vakarkleitā ar ļoti dziļu dekoltē izgriezumu un iespaidīgu šķēlumu, kārtējo reizi ļaujot pasaulei novērtēt savas slaidās kājiņas un kārdinošo krūšu aprises.

Dekoltē izgriezums bijis tik dziļš, ka kleita knapi nosegusi mūziķes krūtsgalus. Tiesa, arī viņu, līdzīgi kā daudzas citas šovbiznesa zvaigznes, kurām patīk izrādīt savus sievišķos labumus, no to atkailināšanas paglābusi līmlente.

Tiesa, Bejonsas spožo iznācienu nedaudz aizēnojis fakts, kuru nesen viņas tēvs Metjū atklājis intervijā amerikāņu raidstacijas Power 105.1 raidījumā The Breakfast Club. Viņš pavēstījis, ka meita esot par diviem gadiem vecāka, nekā viņa apgalvo. Dziedātāja patiesībā esot 36 gadus veca, taču karjeras dēļ to slēpj no sabiedrības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!