Foto: F64

Talantu šovā Okartes skatuve iepazītā kolorītā dziedātāja Sabīne Berezina (attēlā) pēc nepilnus trīs mēnešus ilgām attiecībām izšķīrusies no sava drauga Georga Bormaņa, ar kuru satuvinājās mūzikla Dzimuši mūzikai garajās mēģinājumu stundās.

"Par Georgu man sakāms tikai tas labākais. Viņš ir ļoti labsirdīgs un uzmanīgs, un laikā, ko pavadījām kopā, jutos patiesi apčubināta un lolota, tomēr izšķīrāmies, jo starp mums pēdējā laikā bija par daudz ķīviņu un nepamatotu greizsirdības lēkmju, kas traucēja būt kopā.

Šāda izturēšanās no mīļotā cilvēka man nav pieņemama, tāpēc pieņēmu lēmumu, ka attiecības jāpārtrauc," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Sabīne.

"Tā kā attiecības nebija ilgas un mūsu starpā nav uzkrājies savstarpējs aizvainojums, esam palikuši labi draugi, un es arī joprojām apmeklēju deju nodarbības.

Neraugoties uz šķiršanos, jūtos labi, un arī skumjām domām man nav laika, jo ir sakrājušies dažādi darbiņi, kas jāpadara. Skrienu no vienas vietas uz nākošo un par to, ka man vairs nav otrās pusītes, nebēdājos," atklāj jaunā dziedātāja.

Kā stāsta Sabīne, attiecībās meitenei vissvarīgākā ir uzticēšanās un savas privātās telpas saglabāšana: "Ja saņemu īsziņu, nevēlos dzirdēt tūlītēju jautājumu - kas un ko tev raksta? Ir lietas, kuras nevēlos atklāt otram cilvēkam, uzskatu, ka attiecībās nav sevi jāizliek kā uz delnas otra priekšā."

Tāpat meitene atklāj, ka, lai gan vēlas izbaudīt dzīvi un realizēt savas profesionālās ieceres, arī viņa sapņojot par skaistām kāzām un mīlestības vārdā būtu gatava pat pārcelties uz citu valsti.

"Apprecēties un radīt bērnus noteikti gribu salīdzinoši agrā jaunībā. Reizēm skatos filmas vai seriālus, kur tiek rādītas kāzas, un pie sevis domāju, ka tas taču ir tik skaisti.

Savu karjeru gan es nebūtu gatava ziedot mīlestības dēļ un zinu, ka cilvēks, kurš mani patiešām mīlēs, arī neļaus man to darīt. Tomēr pārcelties ar savu vīru uz citu valsti gan es varētu.

Domāju, ka tas pat varētu izvērsties ļoti interesanti. Pārmaiņus dzīvotu gan Latvijā, gan ārzemēs. Varbūt man pat tā pavērtos plašākas karjeras iespējas," nosmej atraktīvā meitene.

Galerijā: Berezina ar nu jau bijušo mīļoto deju studijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!