Septiņpadsmitgadīgās Britnejas Spīrsas drauga lomā paspējis iejusties Veids Robsons - tas pats Robsons, kas 1993. gadā aizstāvēja popzvaigzni Maiklu Džeksonu, kad pēdējam bija izvirzīta apsūdzība par seksuālu uzmācību bērniem.

Toreiz par "The Little One" (Mazo) iesauktais Robsons liecināja, ka patiesi gulējis ar Džeksonu vienā gultā, bet tā bijusi milzīga gulta, kurā abi gulētāji atradušies tālu viens no otra, un seksuālā uzmācībā vainotais dziedātājs nekad viņam nav pat pieskāries.

Toties tagad, kā stāsta zinātāji, nedalāmi kļuvuši Britneja un Veids. Spīrsa katru dienu zvana savam draugam un abi stundām ilgi tērzē par viņiem vien zināmām lietām.

Britneja pat iegādājusies Robsonam mobilo tālruni, lai Veids nekad nepaliktu ārpus viņas uzmanības loka. Uz savu dāvanu septiņpadsmitgadīgā skatuves dīva arī regulāri zvana, bet līdzko Veids atsaucas, viņš vienmēr pamanās atstāt sabiedrību, un sarunas risina nomaļā un klusākā vietā.

Līdztekus drauga statusam, Veids piedalās Spīrsas koncertos kā dejotājs, un kā uzskata popmūzikas speciālisti, varētu kļūt arī par labu dziedātāju un reperi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!