Foto: Vida Press

Daudziem, iespējams, joprojām atmiņā palicis, ka pirms dažiem gadiem amerikāņi vāca parakstus, lai kanādiešu izcelsmes dziedātājs Džastins Bībers (attēlā) tiktu deportēts no ASV. Šoruden tīņu elks pamanījies nokaitināt arī britus.

Oktobra vidū Bībera fani Eiropā varēja uzgavilēt – mediji ziņoja, ka dziedātājs daļēji pārvācies uz dzīvi Londonā. Viņš tur sācis īrēt neticami greznu savrupnamu, kas tiek uzskatīts par vienu no pilsētas dārgākajiem un glaunākajiem namiem.

Turklāt faniem ir dubultprieki, jo šoruden Bībers arī devies koncertturnejā, kuras ietvaros mūziķis viesosies lielākajās Lielbritānijas pilsētās. Tiesa, viņš jau pamanījies saviem pielūdzējiem sagādāt lielu vilšanos.

Ārvalstu mediji vēsta, ka aizvadītajā nedēļā Bībers sadusmojis fanus Birmingemā un Mančestrā. Kā liecina šajās pilsētās notiekošo koncertu apmeklētāju atsauksmes sociālajos tīklos, mūziķis pret ļaužu pūli esot izturējies necienīgi.

Viņš starp dziesmām esot vēlējies aprunāties ar koncerta apmeklētājiem un pastāstīt faniem dažādas viņam šķietami svarīgas lietas.

Tiesa, pūlis ar to nav bijis mierā – kad Bībers iepauzējis dziedāšanu un sācis pļāpāt, ļaudis metušies skaļi ūjināt un pieprasīt, lai viņš turpina dziedāt, jo fani esot atnākuši klausīties mūziku, nevis tukšu runāšanu.

Savukārt Bībers uz saviem faniem uzmetis lūpu, ka tie nevēlas klausīties viņa spriedelēšanā. Savu neapmierinātību tīņu elks paudis ar mikrofona nomešanu. Bet Mančestras koncertā viņš bijis tik apvainojies par pielūdzēju ūjināšanu, ka pametis skatuvi.

Tiesa, drīz vien viņš atgriezies un paziņojis, ka, ja fani negrib dzirdēt, kas viņam sakāms, viņš vairs nerunāšot vispār un tikai dziedās. Tā arī noticis.

Bībera iedomība aizvainojusi daudzus, un savu neapmierinātību ļaudis pauduši sociālajos tīklos. Ne viens vien paziņojis, ka tīņu elks pret saviem faniem esot izturējies nepieklājīgi un augstprātīgi, jo koncerta apmeklētāji esot samaksājuši bargu naudu par biļetēm un vēlējušies klausīties mūzikā, ne vāvuļošanā.

Savukārt šonedēļ britu medijus satraucis fakts, ka tīņu elks ignorē satiksmes noteikumus. Kāds aculiecinieks iemūžinājis, kā Bībers ar vairāku džipu svītu pametis savu īrēto savrupnamu.

Svīta raisījusi draudus citiem satiksmes dalībniekiem – džipi šķērsojuši krustojumu pie sarkanās gaismas, traukušies lielā ātrumā, veikuši neatļautus manevrus un citādos veidos traucējuši, kā arī apdraudējuši apkārtējos.

Arī šis izgājiens palicis ne bez ievērības, un Bībera bravūrība arvien vairāk nokaitina britus. Šī iemesla dēļ interneta vidē populārs kļuvis jociņš, ka briti, iespējams, drīz pieprasīs dziedātāju deportēt no valsts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!