Foto: DELFI

Nesen Dailes teātrī pirmizrādi piedzīvoja Dž.Dž.Džilindžera režisētais mūzikls Oņegins, kurā klasiķa Aleksandra Puškina lomā iejuties dziedātājs Intars Busulis (attēlā), bet kādā intervijā populārais mūziķis izrādes sakarā veltījis skarbus vārdus krievu humoristam un rakstniekam Mihailam Zadornovam.

Iemesls Busuļa kritiskajiem izteikumiem bijusi kāda Zadornova publikācija, kurā humorists paziņojis, ka uz žurnālistu jautājumu par Puškina lomu Busulis kādā intervijā esot atcirtis, ka viņam esot pilnīgi vienalga - Puškins vai Kukuškins, viņš to neesot lasījis un negrasoties to darīt.

Intervijā izdevumam Telegraf Busulis, komentējot šādus Zadornova izteicienus, veltījis viņam ne visai glaimojošus epitetus.

"Oi, Zadornova kungs... Par šo cilvēku patiesībā es vēlētos vismazāk runāt. Zadornovu es zinu. Zinu, ka viņš ir sūdubrālis.

Viņš Latvijā ir nopircis īpašumu, un tagad vietējos iedzīvotājus apmētā ar mēsliem, apsaukā viņus par makdonaldu cienītājiem, kas tagad staigā ar resnām pakaļām, bet padomju laikos nekas tāds nebija.

Viss, ko saka Zadornovs - tas ir viņa paša izdomāts. "Puškins vai Kukuškins, es viņu neesmu lasījis un nelasīšu!" Es nekad neko tādu neesmu teicis! Un nekad neteikšu," intervijā izdevumam Telegraf norādījis Busulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!