Foto: F64

Ar sievu Ingu populārais dziedātājs Intars Busulis ir kopā jau daudzus gadus, un viņu ģimenē aug trīs bērni – Lenijs, Emilija un Amelija. Taču savulaik, lai iekarotu Ingas sirdi, puisis ticis nežēlīgi piekauts.

"Mēs pat nebijām lāgā pazīstami, kad ar čaļiem saderēju - uz tusiņu atnākšu ar vienu meiteni, bet aiziešu ar citu. Ingai bija cits čalis, bet tas mani netraucēju," savu atmiņu stāstu intervijā žurnālam Ieva iesāk Busulis.

"Apsēdos pie Ingas kompānijas džekiem, kas bija citādi stilīgie - staigāja tādās apspīlētākās drēbēs. Kamēr Inga aizgāja uz tualeti, viņas džeks man saka: "Davai, ejam augšā!" Uzgājām augšā un es uzreiz dabūju pa muti - pat nepaspēju sagatavoties. (..)

Atbrauca policija, bet es tā arī neatzinos, kurš to izdarīja. Bet man vismaz nebija jāliek semestra eksāmens trombonā. Man divās vietās bija lauzts žoklis, sešus mēnešus ēdu tikai barību, ko varēja dabūt cauri salmiņam.

Diezgan pamatīgi notievēju. Zobi arī tāpēc man tādi reti, lai varētu ielikt šinas un kaut cik to žokli salabot," senos notikumus atcerējies Busulis, kurš šo notikumu rezultātā ticis pie jaunas meitenes.

"Viņa man uzdāvināja smaržiņas, izmaksāja pusdienas - šokolādes dzērienu. Tā es tiku gan pie smaržiņām, gan pie meitenes," sarunā ar Ievu priecājas Intars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!