Foto: DELFI

Šonedēļ Latvijā ūdeņus pamatīgi sašūpojis psihoterapeits Viesturs Rudzītis, kura pārdomas par vardarbību pret sievietēm izsaukušas tik pamatīgu rezonansi, ka vienaldzīga nav spējusi palikt arī dziedātāja Candy jeb Liene Greifāne (attēlā).

Pēc tam, kad Rudzītis bija publiskojis rakstu Vai ir izgudrots kas labāks par vardarbību?, viņš, šķiet, kļuva par Latvijā ienīstāko cilvēku, un arī dziedātāja Candy, kura parasti iesaistās sociāli svarīgu tematu tematu apspriešanā, arī šoreiz steigusi dalīties ar savu viedokli.

"Es pieteicos palīdzēt Rudzīša kungam. Manam vīram smaga roka. Varētu mēģināt ar tādu pašu metodi izdauzīt no viņa vardarbību pret sievietēm. Iespējams, būtu nepieciešami vairāki seansi. Sniegsim viņus bezmaksas, lai nav parādos jāielien," savā Facebook profilā vēstījusi dziedātāja.

Twitter tīklā viņa uzrunājusi pašu psihoterapeitu, norādot, ka "mans vīrs ar tādu pašu mācībstundu varētu mēģināt izsist vardarbību no jums", un piedāvājot palīdzību.

Dziedātājas paziņojums sociālajos tīklos guvis gana lielu atbalstu, un diskusijā iesaistījusies arī bijusī iekšlietu ministre Linda Abu Meri, kura pieļāvusi, ka šādas Rudzīša atklāsmes radījuši kādi lieli pārdzīvojumi vai bērnības traumas.

Bet pati Liene nākusi klajā ar vēl analītiskāku paziņojumu. "Es domāju, ka viņš sirdī ir sieviete. Varbūt jāmaina dzimums, tad kaut kas mainītos. Atrastu sev vīrieti, kurš viņu sistu un būtu pilnīgā idillē," pārdomās dalījusies skatuves māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!